I disse corona tider... Som vi pleier å si. Selvom det minsker i antall smittede er det fortsatt en fare for at det blusser opp igjen. Og smittevernsutstyr blir fortsatt solgt hyppig. I disse tider er det mange bedrifter som sliter. Store som små. Da de større bedriftene har en større sjans for å klare seg, er marginene heller dårlige for de små. Så til deg eller du som fortsatt har jobb, og tjener penger. Eller du som kanskje kan avse noen kroner av sparekontoen for å unne deg ett nytt plagg. Hver krone teller. Støtt da heller de små lokale bedriftene om du skal ha deg noe nytt! Det er masse fint å finne. Så man skal ikke undervurdere de. Jeg stilte opp som modell for min gamle sjef i Sundet, Shimmeringclothing. Tidligere har jeg skrevet om denne butikken, da mens jeg jobbet der. Men nå gjør jeg det igjen. For jeg tror det må ha vært den beste jobben jeg har hatt så langt i livet. For å jobbe der ble så prissatt, av kundene. For de som handler der setter pris på og tar vare på de lokale butikkene vi har her. Og de ansatte ser hver enkelt kunde og gjør sitt ytterste for å finne noe for akkurat DEG! Det er en butikk med sjarm og bredt utvalg. Det er noe for damer i alle aldersgrupper. Og servicen strekker seg så langt som overhode mulig for hver enkelt kunde. I tillegg har butikken noe som er svært ettertraktet, men dessverre få av. Det er skredder i butikken. Og under disse virus tider har den gamle sjefen min sydd munnbind og solgt. I tillegg til annet smittevernsutstyr. Oppå dette er det sying av bunader, klær som trenger justeringer. Både fra butikken og andre. Til andre sy prosjekter. Så det er en butikk som kan by på MYE! Her legger jeg med bilder av noen nyheter du kan finne hos Shimmeringclothing, og de har også NETTBUTIKK! WWW.SHIMMERINGCLOTHING.NO

Også et lite tullebilde til slutt! Lurer du på noe mer kan du kontakte Anne Lise på facebook siden til shimmering. Som du finner HER.


-Cecilie Hansen (sessahansen) Innlegget er ikke sponset. Dette er gjort på goodwill!


Det ble i år en litt annerledes 17 mai enn vi alle tenkte oss for noen måneder siden. Ennå vil jeg si at jeg syntes folk landet over har gjort en god jobb med å få det beste ut av dagen, tross situasjonen. Landet over ble det feiret, og jeg og min familie gjorde også det beste vi kunne ut av dagen. Vi hadde en familie middag med grillmat og snadder. Etter dette bestemte jeg meg for å gjøre den gode gjerning å ta på meg å kjøre noen venner i området som skulle forflytte seg fra A til B. Det var merkverdig stille på veien og rundt omkring. Eneste bevisene jeg fikk på at folk feiret sammen var vel med å sjekke Snapchat og Instagram. Men var godt å se at folk gjorde det beste ut av dagen!Glansbilde det siste her ja, midt i et blunk. Og til dere som lurer, yes det er mozell i champagne glass. For stemningens skyld! Håper dere hadde en super fin 17 mai! -Cecilie Hansen (sessahansen)

Lenge lenge har jeg ønsket meg overdel/genser/t-skjorte med noe Travis Scott inspirert trykk på. Men å handle fra den faktiske kolleksjonen har jeg rett og slett ikke tatt meg tid eller råd til akkurat nå. Men jeg har absolutt ønsket meg det. Så jeg lette frem noen videoer på YouTube og ting jeg trengte på nett. Jeg kom over transfer papir på Panduro og har kjøpt fler Basic t skjorter og gensere som jeg ville lage og trykke opp kule trykk på. Jeg har nå fått testet noen ganger. Og noen vellykkede, noen nesten vellykkede og noen katastrofer. Så jeg har liksom fått testet dette ordentlig. Jeg har brukt transfer papir fra Panduro som sagt og her kan du velge mellom to typer. Til hvite og lyse klær og til sorte og mørke klær. Og det er nettopp her du fort kan gå i fella fant jeg ut. For at bildet skal få best kvalitet og farge må man virkelig vurdere hvilket type papir man skal ha ettersom hvilken farge klærne du skal stryke på har. Jeg har tatt en "lys" blå t-skjorte for å være nettopp lys nok for transfer papir til lyse klær. Men her ble bildet litt gjennomsiktig og fargen ble ikke så skarp som den egentlig var. Dette tror jeg kan skyldes valg av feil transfer papir. Jeg har også vært en typisk nordmann og droppet og lese bruksanvisningen og det dreit jeg meg ut på fler ganger. Det er nemlig forskjell på hvordan man stryker på den for sorte klær og den for hvite klær. Og det visste ikke jeg så jeg hadde noen lettere set-backs her men greide heldigvis å redde de! Totalt ble det 2 vellykkede og 1 nesten velykket. Og 2 fiaskoer. Jeg kan vel si meg fornøyd med den marginen.


På de sorte følger det med et ark man må legge over når man stryker. Og man må stryke bildet på ved å dra av beskyttelsesfilmen og legge den med trykket opp. På den hvite skal man legge meg trykket ned. Her er det viktig og da huske å speilvende det du skal trykke på. Også stryker du på beskyttelsesarket som allerede sitter på. Det står nøye forklart bak på pakkene til transferene. Hva syntes dere om resultatet? Skal legge ut fler bilder av de andre genserene på Instagram så følg med der! Denne t-skjorten er den jeg ble mest fornøyd med! -Cecilie Hansen (sessahansen)