Søk

ÅRET 2018!

DEL 1 Det nærmer seg med stormskritt slutten på 2018! Og med det slutten på et år fylt med oppturer og nedturer, latter og tårer og ikke minst 12 måneder fylt med begivenheter. Så jeg skal nå oppsummere dette året kort med å ta for meg måned for måned av året og gjenfortelle ting som har hendt. Jeg kommer nok til å måtte dele opp dette innlegget litt og ta for meg 3-4 måneder av gangen. Så jeg starter nå med Januar - April. På denne tiden hadde ikke jeg startet å blogge igjen ennå men tro meg. Tiden fra Februar ble flittig brukt på å lage selve nettsiden dere leser dette på nå. Så prosessen har jo pågått en stund! JANUAR
I Januar ble tiden fylt med jobb og mye trening og friluft. Jeg fikk igjen gnisten til å gå på langrenn i 2018 og brukte mye tid ute på ski sammen med familien i Januar. I tillegg hadde jeg i 2017 begynt for fullt å trene igjen. Hvilket jeg alltid har likt men aldri har drevet på med fast. Jeg har hatt mine perioder som mange andre og kanskje overdrevet litt i disse periodene med lange treningsøkter hver eneste dag og byttet ut familie tid og sosiale ting med kun trening. Jeg husker at jeg i Januar brukte utrolig mye tid på akkurat dette.


Så var det etterfulgt av jobb og mitt første julebord i den nye jobben min. Jeg begynte å jobbe hos Shimmering i november 2017 og ble godt tatt imot på det første julebordet jeg deltok på i Januar. Det var kjempe koselig å møte andre som også jobber i sundet! Og koste meg masse denne kvelden! FEBRUAR

MER UTETID. Jeg fikk min første tur til Folldal på vinterstid i Februar i år. Det var helt utrolig. Men -30 på gradestokken den ene dagen og skitur på fjellet i strålende sol skal denne turen godt la seg gjøre å glemme. Jeg fikk se sider av fjellheimen jeg aldri har sett før og fikk testet meg på utrolig isete føre på ski. Og jeg skal jo innrømme at vinteren der oppe er utrolig fin og kanskje hakket bedre enn her nede..

Og såå 26 Februar 2018 var årets høydepunkt for meg for endelig var jeg 20 år! Heldig som jeg er har jeg bursdag tidlig. Men nå i det senere har jeg jo innsett at nå fremover er det jo bare kjipt å fylle år for nå blir jeg jo bare gammel, haha. Så morroa er over for denne gangen. Men jeg feiret hvert fall de store 20 med stil vil jeg påstå.


MARSEnnå fler skiturer. Denne gangen i trysil på dagstur. Ja du leste riktig. Vi stod opp grytidlig for å dra på dagstur til trysil kun for å stå på ski. Det er helt andre forhold her oppe og det vi ville ha så da ble det en svipptur om man kan kalle det det til trysil. Og ja, det var kaldt her.


Som jeg har skrevet tidligere så har alle i familien min bursdag på enten første halvdelen av året eller andre. Ingen sommerbarn i familien våres. Og derfor, ennå mer kaker, gaver og slik da pappa skulle feire bursdagen sin!Jeg ble også dette året ordentlig introdusert for storby livet. For jeg har aldri vært en person som reiser inn til Oslo til stadighet men begynte i Mars å dra innover for shopping og for det sosiale. Jeg har aldri tidligere sett vitsen med det eller turt for den saks skyld. Har alltid følt meg litt usikker på å dra til byen selvom venninner av meg har gjort det siden de sikkert var 16 år gamle. Jeg begynte først etter fylle 20. Og fant ut at byen hadde mye å by på. Større utvalg i butikker, severdigheter og ikke minst uteliv. APRIL
Og bursdagene fortsetter for i April feiret vi min kjære kusines bursdag. Dette kun noen dager før jeg skulle på tur. Mamman min har også bursdag i April og feiret mens jeg var borte og det var jo selvfølgelig litt trist men vi feiret henne etterpå med meg tilstede.


Fler skiturer her hjemme og ennå mer utetid. Jeg begynte å kjenne at søndag var en fast dag satt av til å være ute på. Og jeg kunne ikke se for meg en uke uten. Jeg kjenner nå også at jeg savner dette litt og gleder meg til neste år!

Trenger jeg si noe mer? Sushi.

Så var det den store turen. En tur jeg ikke ville vært for uten men et godt eksempel på mange opp og nedturer. Men jeg tror jeg husker best de morsomme minnene og alt det som var gøy med denne turen. For jeg var sammen med noen venner i Trysil på trysilsmellen for første gang i April i år. Det var kanskje noe av det mest slitsomste og villeste jeg har deltatt på. For det bestod av lite søvn og mye festing. Hvilket resulterte i en stk sliten sessa når helgen var omme. Om jeg skal på dette i 2019? Under sterk tvil men hvem vet. Mai - August kommer i morgendagens innlegg! -Cecilie Hansen (Sessahansen)