Søk

ÅRET 2018!

Jeg trenger vel strengt tatt ikke å måtte forklare hvorfor de restenene innleggene har måttet latt vente på seg. Hektiske førjuls dager har gjort at jeg ikke har fått tid eller hatt ork til å gjøre det. For det er noen tusen bilder å gjennomgå for å få med de viktigste og beste øyeblikkene av 2018. I dag er det julaften og selvom jeg egentlig har nok annet å bedrive tiden med har jeg satt meg ned og bestemt meg for at de to siste innleggene med årskavalkaden min skal lages og publiseres I DAG! Så kos dere med de og julefilmer og så ønskjer jeg dere en riktig god jul! MAI


I mai også er det noen bursdager og bandt annet min kjære bestefar fyller år 3 mai! Mannen som gir oss alle et smil om munnen!

Det var også tid for Raceworz på Gardemoen raceway og jeg var så heldig å få delta på dette! En morsom dag hvor også været var på vår side og ga oss strålende sol og varme 4 mai! Det var utrolig varmt til være så tidlig på året men det gjorde bare dagen ennå bedre!

17 mai feiring så klartOg på grunn av det varme været kunne vi alle starte å nyte sommeren allerede tidlig i mai og vi hadde vel våres første bad i mai også. En super vellykket start på en varm sommer!

JUNI


I løpet av sommeren har jeg kost meg i godt selskap og med mye god mat. Har ikke ligget på latsiden med treningen, for med det mat inntaket som var i sommer kunne man ikke bare ligge å late seg i sola hver dag.


Vi tilbrakte en del dager i Oslo i sommer. Noe som for meg var helt nytt. Jeg har aldri vært så mye i byen men kjente at det var noe jeg syntes var koselig. Dagen disse bildene ble tatt var det en spontantur rett og slett og det er ofte de som blir best.

Vi var også i Halden i sommer. Jeg fikk meg to ukers ferie og den ene var i Juni. Da benyttet vi oss av dette og dro nedover til Halden og hadde noen koselige dager der. Nok en gang var været på vår side og det ble noen koselige dager der nede før det var tilbake til Eidsvoll og jobb. JULI

Flere spontanturer har preget sommeren min i 2018 og blandt annet en sen fredag kveld bestemte jeg og Ingrid oss for å overraske noen venner av oss som var i Stavern på festival med et lite besøk. Vi hoppet i bilen rundt kl 20 eller noe og dro nedover. Det var en lang natt med mye kjøring for å si det mildt men utrolig gøy å se ansiktene dens når vi kom frem. I tillegg til at jeg aldri har vært i Stavern før!
Vi hadde også en utrolig koselig dag på båten til søster`n og mannen hennes i sommer. En søndag vi ble med de og kjørte båt til Oscarsborg og badet i oslofjorden. Jeg er helt sikker på at vannet nesten holdt 25 grader ++ for man merket ikke at man var uti nesten. Jeg skulle egentlig ikke bade men som dere ser ble varmen uutholdelig og fjorden skrek på meg.Jeg var også så heldig at jeg fikk bli kjent med en del nye mennesker i sommer. Som jeg setter utrolig stor pris på. Det er rart hvordan vi alle bor i samme "bygda" men kanskje aldri har snakket sammen før. Det var veldig koselig å få delta i bursdagen til Linn som jeg nå har blitt god venn med! Dette er vel en av de tingene jeg husker best av 2018. Alle de nye menneskene jeg har fått lov å bli kjent med!Så var vi i gang! Min første syden ferie uten fammen. Det var rart men samtidig veldig moro. Jeg liker meg jo veldig godt i varmere strøk selvom jeg ikke ar vært i syden mer enn tre ganger totalt nå. Jeg tenker å ta meg en syden ferie i 2019 også, da man lever lenge på en sånn tur. AUGUSTDenne turen kan ikke beskrives i detalj for da blir jeg vel neppe ferdig i dag. Men som man kan se, var turen preget av mye god mat! Det stod ikke på appetitten og vi koste oss mye. Det var perfekt plassert i forhold til severdigheter, strand og liv. Så vi var veldig heldige med valget i tillegg til at hotellet var super fint og hadde god service!


September - Desember er siste innlegg i årskavalkaden og kommer senere i dag!

-Cecilie Hansen (Sessahansen)