Søk

Året 2018!!

Og for å avslutte årskavalkaden for 2018 og oppsummere dette året kommer de siste månedene September, Oktober, November og Desember! Kos dere! SEPTEMBER
Friluftslivet startet for fullt igjen i September. Det hadde blitt en god del kjøligere og det var nå mer mulighet for å være ute og aktiv uten å svette bort!
Bursdags sesongen var også i gang igjen og blandt annet et forsinket 30 års lag for søster`n. Kake spising og mye latter og smil satte preg på den kvelden.


Jeg var også så heldig i september at jeg fikk min første ordentlige shoot! Jeg var så heldig å bli kjent med Eirik som skulle fotografere meg i et samarbeid med Famme. Og dette også ble starten på et nytt vennskap jeg setter stor pris på å ha fått i 2018. I tillegg til mulighetene og erfaringene jeg har fått.Dette ledet jo også opp til en ny shoot hvor jeg fikk bli bedre kjent med Edward som også skal få en god del av æren for bilder som kunne brukes på bloggen min. Når jeg satte i gang prosessen av nytt design var det å få nye gode bilder viktig for meg. Noe Eirik og Edward skal ha all takken for. De har virkelig vært gode støttespillere og hjulpet meg i gang med dette på et nivå jeg aldri så for meg at det kunne bli når jeg startet. Takk gutta <3. OKTOBER
Det ble etter kort tid avtalt en ny shoot. Denne gangen også en utrolig morsom opplevelse. Mye latter men samtidig tatt på alvor. Eirik og jeg gjorde dette en søndag, og ikke en hvilken som helst søndag. En dagen derpå søndag for min del så må si jeg er overrasket over hvor bra det ble med tanke på alle klagene jeg kom med denne dagen. Bildene ble jo tatt for min skyld så skulle vel strengt tatt ikke klagd. Men en erfaring rikere. Ikke dra på byen dagen før shoot. Check..
Det ble også stor familie tur til Folldal!! Jeg har ikke vært på tur med familien på denne måten før hvor jeg har fått være så heldig å ha med begge settene med besteforeldre samtidig. Det var en tur med mye latter, vi koste oss masse og noe jeg absolutt ikke ville vært foruten. Family first!Oktober er også en viktig måned i året. Da det er rosa sløyfe kampanjen. Og jeg skrev da et innlegg om de i min familie som har måttet kjempe mot kreften. Jeg tok da selv initiativ til å gi det en ekstra oppmerksomhet med å lage cupcakes og jeg farget håret mitt rosa for anledningen.


Jeg fikk meg også to nye tatoveringer. Jeg tok min første tidlig på sommeren og fulgte på med noen fler. Jeg dro da til ei jeg kjenner fra før, Marlene som gjorde nok en super jobb!! NOVEMBER
Flere utrolige opplevelser i Folldal i 2018! Blandt annet dette øyeblikket som jeg kommer til å huske lenge. Å få se vill fjellrev i vinterpels! Så gøy, og satte tålmodigheten på prøve!


Jeg har lært meg mye nytt innen foto i år og begynte virkelig å føle jeg fikk dreisen nå mot slutten av året. Jeg har tilbrakt mye tid med familien og prøvd å forevige alle minnene jeg har kunnet.

Jeg har også fått være så heldig å jobbe for denne dama her i nå over 1 år! Tusen takk for muligheten og alt du lærer meg!

Jeg begynte å lære meg å redigere videoer og startet med noe jeg egentlig har vært livredd. Jeg postet min første YouTube video og startet med det et nytt kapittel innenfor alt jeg gjør i og på sosiale medier. DESEMBER


I årets siste måned har jeg også fått være så heldig å bli ambassadør for ICANIWILL. Og fått laget video i samarbeid med de + på sosiale medier! Så gøy når jeg kan holde på med et jeg gjør.Fler minner i godt selskap har blitt laget og tviler ikke et sekund på at det blir fler den siste uken i 2018 og i 2019!

Og med det må jeg få takke alle som har lest bloggen min i år, sett videoene mine og fulgt med på alt jeg foretar meg! Det har vært utrolig moro, tøft men samtidig noe jeg ikke angrer et sekund på at jeg startet med igjen! Jeg vil fortsette å skrive i jula også men vil med dette avslutte årets kavalkade og ønske dere alle en RIKTIG GOD JUL!! -Cecilie Hansen (Sessahansen)