Søk

#10yearchallenge

Har ikke kost meg så mye på lenge som jeg har gjort i dag. Etter å ha bestemt meg for å dele bilder i sammenheng med denne #10yearschallange trenden måtte jeg da begynne å lete i arkivene hjemme for å finne noe. Og i alle dager. Jeg måtte le noe så sjukt. For det er så rart å tenke på at dette er 10 år siden. Det føles ikke så lenge, men ser jo godt at det er et par kvarter siden disse bildene ble tatt. I sammenheng med disse bildene skal jeg oppgi noen fun-facts: - Jeg lekte aldri med dokker som liten. Jeg hata barbie og sånne typiske jente ting. Men hadde en forkjærlighet for kosedyr og dyr generelt. Aner ikke hvor mange søppelsekker med kosedyr som står i kottet på loftet. Det er noen altså. - Jeg hadde utrolig skakke tenner. Jeg fikk regulering noen år senere. Og husker jeg hadde tenner som vokste på innsiden av tannraden. Ble alltid spøkt med dette. At jeg hadde hai-tenner.

- Jeg har livredd små barn (egentlig. På noen av bildene har jeg bare klippet ut tantebarnet mitt av ganske opplagte årsaker. Men jeg var på denne tiden utrolig redd små barn. Jeg vet ikke hvorfor. Men husker at alle venninnene mine elsket små barn mens jeg var både redd de og skygget banen om det var mindre barn og babyer i nærheten. - Jeg hadde monobryn. Det syntes, samtidig som det ikke syntes så godt. For jeg hadde på denne tiden de sykeste mono bryna du kan tenke deg. Jeg tenkte ikke noe over dette på denne tiden da jeg var litt for ung til å bry meg om slikt ennå. Men jeg hadde en enorm hårvekst på øyenbryna som heldigvis har vedvart inn i den vokse alderen. Men riktig nok, plukker jeg mono bryna mine nå da. For ja de er der hahaha.

- Jeg skammet meg over ørene mine. Har alltid hatt denne oppfatningen av at jeg har store utstående ører. Og mener fortsatt i dag at jeg har litt større ører. Men ikke noe som plager meg så mye nå. Har lært meg å leve med det. Men husker at dette plaget meg mye når jeg var 11 år gammel. Hadde ofte håret ned for å dekke for de.

2019

Og nå 10 år senere ser jeg slik ut. Man kan absolutt se en forandring, men det er fortsatt meg og det ser man jo. I HOPE. Om 10 år fra nå tipper jeg at jeg ser tilbake på disse bildene og kritiserer sikkert da det meste. Er vel slik det er haha.


-Cecilie Hansen (Sessahansen)