Søk

OOTW

Gjør nå om OOTD (outfit of the day) om til OOTW (outfit of the week) da jeg skal skrive litt spesifikt om et antrekk jeg poster her hver uke. Eller hvertfall prøve på hver uke. Jeg forsker og tester ut forskjellige stiler. Fordi jeg elsker så mye forskjellig! Jeg tror faktisk ikke jeg har én type stil! I like it all! Det er viktig å ikke være redd for å prøve noe nytt, og uttrykke meg selv gjennom det jeg har på meg! Det er så herlig! Og ikke noe får meg til å føle meg bedre enn at antrekket er on-point!


I denne ukens OOTW kjører jeg på med litt dyriske og ville vibes. Jeg har forelsket meg i camo, og lenge vært en fan av dyreprint. Så da ble det det beste fra to verdener!


"Hey all you cool cats and kittens!"Buksa er en cargobukse kjøpt på New Yorker for to år siden. Jeg beholder klær så lenge som mulig og finner mulighetene for å bruke de igjen og igjen, kanskje sammen med noe nytt!

Jakka er en kort cropped camo denim jakke fra Gina Tricot. Kjøpt i fjor, men sett lignende design i år og. Toppen er bestilt fra Nelly og den er vel den nyeste. Bestilt rett før jul i fjor. Med et stort print på. Skoene er de gode gamle vansa fra Junkyard som bare har fått seg en liten overhaling med en vask og nye lisser! Gjør mye!-Cecilie Hansen (sessahansen)