Søk

Beachwear by Shein

Bikini/ Badedrakt sesongen er for fult i gang og har vel vært det egentlig siden mai for min del. For i Mai når varmen virkelig slo inn for fult tok jeg å bestilte mine første bikinier for dette årets bade og solings sesong. Og har totalt lagt min elsk på denne siden her. Du finner alle slags badedrakter og bikinier. I alle slags former og fasonger. Her er det noe for en hver smak, og de har veldig mange gode tilbakemeldinger. I tillegg til dette har de noen veldig hyggelige priser. Her får du et helt sett, både overdel og underdel til det du måtte betalt for en av delene her hjemme i norge.

Kvaliteten er god men, med tanke på prisen kan den også variere fra produkt til produkt. Frakten er heller ikke så dyr, nå har jeg bare benyttet meg av ekspress shipping, som for den lille summen av 14,90 dollar ca 120 norske kroner får du pakken levert på døra i løpet av 1 uke.

Her er bikini samlingen min, for ja jeg har endt opp med en god del så kan kalle dette samling.Disse her har jeg bestilt fler av i fler farger fordi jeg rett og slett elsket modellen så mye at jeg bare måtte ha den i fler farger. Du finner de her.Denne bestilte jeg også i to forskjellige farger og du finner den her.


Link

Link

Alle bikiniene er linket i bildet eller under, så håper jeg også at noen av dere også kan finne noe fint her! Er masse mer enn bare bikinier der så bare å slå seg løs om du er i shoppinghumør!

(Ikke sponset)

-Cecilie Hansen (Sessahansen)