Søk

Bildene som IKKE kom på bloggen

Dette syntes jeg er veldig moro. For når man blogger legger man jo ut en god del bilder. Og skal ikke lyve å si at det er en rask og smertefri prosess. Hahah. For i løpet av de minuttene man tar bilder til et innlegg skjer det mye. Nesten hver gang jeg ser igjennom bildene som har blitt tatt må jeg le. Fordi jeg finner så mye rare uttrykk og fjes som bare er helt vanvittig snåle og rare. Og det er jo kun de jeg selv er fornøyd med som postes. Men i dag skal jeg gjøre det motsatte. I dette innlegget vil dere finne de mindre glamorøse bildene fra innlegg jeg tidligere har postet, eller bilder som rett og slett ikke har blitt noe bra. Jeg syntes det er veldig gøy å tulle litt når disse bildene blir tatt også. Så når jeg så igjennom bildene for dette innlegget fant jeg mye moro. Kos dere haha!!

Jeg skal ærlig innrømme at jeg egentlig syntes det er litt ubehagelig å dele. Men det er vel fordi vi i dagens samfunn er så opptatte av å være perfekte HELE tiden. Men det er det vel trolig ingen som er. Og derfor tror jeg at ved å dele dette innlegget er jeg med litt på å bidra til et litt sunnere syn på seg selv over sosiale medier. Jeg ville nok ikke postet noe av dette på for eksempel instagram men jeg poster det her, rett og slett for å vise at jeg ikke alltid tar meg selv like høytidelig og at man kan ha like så mye, om ikke mer moro med disse bildene. Kontra de "perfekte" som man er fornøyd med selv. Lov å ha det gøy på egen bekostning! Ha en fin onsdag! -Cecilie Hansen (Sessahansen)