Søk

Blazer Dress

Siden det nærmer seg helg nå tenkte jeg at det passet midt i blinken å komme med et aldri så lite innlegg, med anbefaling av antrekk. Noe da mer klassisk og stilrent. Jeg syntes dress på damer er veldig elegant. Og har sett det siste året( + -) spesielt at det har kommet en ny trend innenfor akkurat denne kategorien. Dressjakke som kjole. En oversize dressjakke kan da bli en lekker kjole. Du ser de store filmskuespillerene og modellene i Hollywood. Spesielt der finner vi mye av denne dressjakke-kjole trenden. Og har sett fler designere har laget sin eget variant av nettopp dette. Min derimot er det ingen designer som har laget. Men den er likeså fin syntes jeg. Og absolutt noe man kan ta seg råd til.


Dressjakka er fra Gina Tricot. Og jeg har lett lenge etter en dressjakke som i det hele tatt hadde lengden til å kunne brukes som kjole på meg. Ennå er den litt kort, men med en shorts eller hipster under ordner du det. Jeg er tross alt 176 høy og over 180 med høye heler. Så derfor vil de lange bena mine også få kjolen til å se ENNÅ kortere ut. Jeg kjøpte den i str 40 og den sitter ennå greit over skulderene. Med et belte i livet setter du prikken over I-en og har et galant antrekk og en klassisk twist. Jeg syntes det ble ordentlig stilig og gleder meg utrolig mye til anledningen byr seg, så jeg kan ta i bruk dette antrekket. Her kan det også være fint å style med ennå lavere sko, gjerne noen sorte spisse pumps for å fullføre looken. Men mine favoritt sko ble tilebhør til akkurat dette antrekket.
Det er utrolig synd at de ikke selger denne modellen sko på bubbleroom lenger. For jeg ELSKER virkelig disse. Er til tross for høyen utrolig gode å gå i og en "all time favorite" hos meg. Men de er som sagt ikke å få tak i der lenger. Så hvis du vet hvor man kan få tak i "Have2Have - Truffle" så tell me!!

-Cecilie Hansen (Sessahansen)