Søk

Bursdag og minner

Vet helt ærlig ikke hvor dagene blir av for tiden. Jeg føler jeg bare er sliten og lite produktiv, men ennå greier jeg ikke huske hva jeg har bedrevet dagene mine med. For tiden går ennå så fort, så jeg har egentlig ikke fått med med noen ting. Det er litt snodig, men jeg har vært inne i en litt slitsom periode, som jeg kjenner jeg begynner å krype ut av nå. Og det er jo egentlig bare super deilig. I helgen tok jeg det med ro med de nære og kjære, som vanlig. Og var på et lite avstandsbesøk på søndag hos Bestemor og Bestefar da bestefar hadde bursdag! Var veldig koselig å se de igjen litt, selvom vi holder god avstand og det ikke blir noen klemmer.. Det tar vi igjen når ting har stabilisert seg! Disse bildene ble tatt på hans 80 års dag i fjor, og syntes de var så koselige så må bare legge de med! Disse klemmene er etterlengtet!
-Cecilie Hansen (sessahansen)