Søk

By tur

I går fikk jeg endelig alt på plass og endelig fikk jeg tak i de bildene jeg ønsket å ha her på bloggen. Takket være min kjære venninne Ingrid som hadde tålmodighet til å være med å ta del i dette. Uten henne hadde jeg ikke vært i gang med skrivingen allerede nå. Så en liten shoutout og en stor takk og klem til @ingriidmarie (Trykk på bildet for direkte link)


Vi travet rundt i Oslo i noen timer, og nøt det fine været. Jeg personlig liker meg veldig godt i byen om sommeren. Og syntes vel egentlig det er litt godt å komme unna hjemme. Husker ikke hvor mange bilder totalt vi endte opp med, men det tippet over 200 det kan jeg med sikkerhet si. Heh, jeg er kritisk til bilde valgene mine.

Håper det blir fler byturer denne sommeren og har veldig lyst til å besøke noen kunst museer i byen. Så hvis noen har noen tips så hit me up.

Nå i dag blir planen å etter jobb komme seg til sjøen for det er hele 36 grader ute så jeg har null planer om å sitte inne i kveld for å si det mildt. Det skal ut og det skal nytes.


-Cecilie Hansen (Sessahansen)