Søk

Colorpop - Facemakeup

I den siste tiden har jeg ikke hatt noen fast foundation, fordi jeg rett og slett ikke har funnet noe jeg liker. Det jeg har prøvd, har ikke levd opp til forventningene og har også endt opp med å prøve en del jeg bare har hatt liggende i skapet hjemme alt for lenge. Det var på tide med noe nytt. Så jeg bestemte meg for å se noen videoer på Youtube med andre som testet forskjellige merker og ga en liten tommel opp eller tommel ned på produktene. Jeg endte opp med å gå for Colorpop. Det er ikke et merke man får tak i i Norge. Men de sender over hele verden, og var heller ikke så ille pris på frakt. Jeg har aldri prøvd noe fra dette merket før. Men sånn "over all" av det jeg så på Youtube var over halvparten som hadde prøvd den fornøyd så jeg tenkte at det var verdt et forsøk. I går testet jeg sminken ordentlig, og må si meg veldig fornøyd! Den smeltet godt inn i huden og den satt godt og lenge. Hadde grei dekkevne som kunne bygges opp noe som var supert og ELSKET concealeren!!! Her er produktene, de er fra "No filter" kolleksjonen dems.Og HVOR SØT er ikke denne innpakningen! Har lest og sett at folk generelt også syntes at innpakningen er så sjarmerende!


Her er Foundationen! Super søtt innpakket med praktisk pumpe mekanisme. Eneste jeg savner er kanskje en kork på toppen der igjen. Hvis man skal ut å reise og putter den i sminkepungen og den blir skvist vil det jo bli sølt produkt overalt. Bortsett fra det liker jeg designet. Det er glassflaske. Så den veier jo litt også. Foundationen i seg selv var veldig lett og luftig selvom den dekket middels til godt. Jeg prøvde meg på å bygge den opp for bedre dekkevne noe som også fungerte veldig bra! Det står at denne går som en matt foundation, men vil ikke si den er spesielt matt. For meg som sliter med tørr hud om vinteren og fordi jeg bruker mange produkter for å forebygge urenheter som tørker veldig ut, burde jeg egentlig ikke ha en matt foundation. MEN det er unntak. Og denne er et av de.


Denne er i fargen Light 60, link her
Concealer! Denne har fått så mye skryt. Og jeg kan nå henge meg på der og si det samme! Denne er super. Og kosten som dere ser, man tenker kanskje den er veldig hard. Det var den ikke! Den var super fleksibel, og det sjokkerte meg litt egentlig. Ikke at det har så mye å si, men ble bare litt sjokkert av det når jeg skulle prøve den, haha. Dekker utrolig godt og smeltet perfekt inn med foundationen. Elsk!


Jeg har den i fargen Fair 08, link her
"Put me on your face", how cute. Dette er pudderet! Og jeg har aldri prøvd dette før. Og da mener jeg dette type pudder. Har alltid brukt compact powder. Til alle beauty addicts der ute. Ikke drep meg ahah. Jeg har bare aldri vært så flink til å prøve nye sminke produkter til ansiktet. Jeg har som regel bare lekt meg med øyenskygge og det er det. Men dette pudderet, jeg skjønner nå folkens. Dette er Loose Translucent, vil ikke si det er gjennomsiktig i den forstand da det er litt gulskjær i det. Men i mitt tilfelle gitt det helt fint. Pudderet brukte jeg til å "bake" under øynene, litt i panna og generelt hele fjeset. Haha.

Pudderet er som sagt Loose Translucent, link her


Disse bildene er helt uredigerte! Og viser hvordan sminken min ble til slutt. Jeg er veldig imponert og veldig fornøyd så setter opp denne på ANBEFALES lista. For sure. I tillegg syntes jeg at de har et godt farge utvalg. Ikke at jeg er noen ekspert og kunne sikkert vært ennå fler nyanser å velge mellom men må si at jeg syntes de hadde ganske mange. Så for folk flest uansett farge vil man nok kunne finne noe der som vil fungere for dem. Jeg syntes nå produktene levde opp til forventningene mine så absolutt verdt en titt. Jevnt over, syntes jeg produktene, innpakning osv er kjempe bra! Og veldig billig også! Men må si at jeg syntes det tok litt lang tid å få varene. Jeg tror det gikk 2 uker og 3 dager før jeg fikk de. Hvilket jeg syntes var litt lenge siden det står det skal gå litt raskere enn som så. Men var i grunn verdt det da jeg likte produktene såpass godt! -Cecilie Hansen (Sessahansen)