Søk

Colourpop give 5!

Jeg har akkurat gjort et nytt kjøp hos colourpop og fikk i den sammenheng muligheten til å dele litt av godene med dere! De har en ordning slik at hver gang man handler der kan man gi 5 dollar avslag til noen og få 5 dollar avslag på neste kjøp selv. Dette er noe alle kan gjøre og om vi deler denne med alle våre venner vil vi jo kunne få en god del avslag på kjøpet, om ikke nesten gratis! Produktene der er heller ikke dyre, veldig økonomisk vennlige! Jeg deler min kode med dere som gir dere 5 dollar avslag på deres neste kjøp der! Anbefaler virkelig å sjekke ut siden dems! Link til tilbud her! Og vil du se en look med disse produktene i bruk sjekk ut videoen min på youtube her!


Personlig har jeg vært veldig fornøyd med produktene dems! Jeg har slitt med uren hud, tørr hud og diverse typiske problemer blant mange av oss. Men har ikke opplevd å få noe uren hud av produktene dems, jeg sliter ikke med at foundationen sprekker opp der jeg er tørr i huden og de stedene jeg har oljete hud har jeg fått kontroll på den med dems setting powder. Hud sminke serien dems "No filter" er den jeg har og den jeg anbefaler. Har ikke testet noe annet fra siden men skal absolutt gjøre det ved en anledning!


-Cecilie Hansen (Sessahansen)