Søk

Dagen før dagen

(Dette innlegget inneholder sponsede produkter fra iDealofsweden.) I morgen starter det som kanskje omtales som årets villeste handledag. Og for mange har tilbudene pågått allerede siden mandag. For Black Friday har begynt å vare utrolig mye lengre enn bare en dag. Men i morgen er den offisielle handledagen. Og som sikkert mange av dere også har merket, renner det inn med tilbud både på sms og på e-post i tillegg til at det bugner av tilbud på alle sosiale medier. Jeg har aldri fått så mye reklame på sms som jeg har fått den siste uken og har allerede benyttet meg av noen tilbud i sammenheng med denne dagen på nelly. En annen side som også skal kjøre kampanjer og prosent avslag i morgen og i helgen er iDealofsweden. Og jeg har i den sammenheng fått noen nye utrolig fine deksler! Blant annet fra JanniXiDeal kolleksjonen som jeg personlig ELSKET. Da jeg før det første er fast leser av Jannis blogg og følger henne på instagram. Jeg får generelt mye inspirasjon fra henne og syntes hele kolleksjonen hun har laget i samarbeid med iDealofsweden var så fin! Jeg har dekselet Maroccan Carpet
Og et annet deksel jeg syntes er kjempe fint er fra AW18 kolleksjonen dems! Jeg har Autumn ForestSjekk ut iDealofsweden for fler deksler og tilbud! Cecilie Hansen (Sessahansen)