Søk

Den siste uken

Ennå en uke er unnagjort, jeg sitter hjemme i stua i joggisen som er den faste søndags outfiten og skriver denne ukens siste innlegg! Med litt hodepine og utslitt sjel... Da det ikke skjer så mye om dagen i disse tider er det begrenset med spennende innlegg å skrive... Sånn blir det gjerne og det får man ikke gjort så mye med...


Jeg har ordnet hjemme, sett film, tatr bilder, trent, kommet over noen nye oppskrifter både på matlaging og baking også har jeg hatt noen kjøreturer for å få tiden til å gå. En ny uke er nå i vente, og veldig spent på hvordan den utvikler seg. Jeg legger med i dette innlegget de siste postene mine på Instagram fra denne uken som har vært! Også ønsker jeg alle en god og avslappende søndag!


INSTAGRAM: @SESSAHANSEN Cecilie Hansen (sessahansen)