Søk

Den siste uken

Da er det søndag kveld. Det er duket for ukens siste dag. Jeg nyter den i senga mens jeg nå ser en helt ny serie. Som jeg kan anbefale om du vil ha litt innsyn i hvordan ville dyr og da spesielt kattedyr har blitt avlet frem og holdt i fangenskap i statene. Tiger King har blitt en populær dokumentar på Netflix som tar deg med inn i de kanskje i mine øyne værste parkene som har eksistert i statene. Hvor de da har hatt dyrehold, av spesielt ville kattedyr. Veldig spennende å se, også litt vondt. Men det er en realitet. Og jeg er veldig for dokumentarer. Så kan anbefales for de som han mage for sånt. For skal være ærlig å si det er litt sterkt å se også.


Men jeg gjør men nå klar for en ny uke. Ingen spesielle planer ennå, med alt som pågår. Jeg har fått "problem-huden" min tilbake og må pleie den litt først. Det er så typisk når man har hatt en lang god periode også bestemmer huden min seg for å gjøre opprør hahah. Vi har vel alle våre perioder. Så det blir litt hudpleie kommende uken, minimalt med makeup. Selvpleie også får vi se hva uken bringer. Er også veldig spent på hvordan denne krisen vi er i nå også utvikler seg.

Om alt går etter planen har jeg tenkt å få ordnet et video i løpet av begynnelsen av April, det er hvertfall ønsket!

Her et ukens Insta-updates!
-Cecilie Hansen (sessahansen)