Søk

Den siste uken

Det har vært stille fra meg en stund nå. Som nevnt tidligere. Dårlige perioder fører til stillhet. Gjør det kort, også fortsetter vi med det positive! Den uken som gikk nå var både fylt med kjedelige tunge dager og noen givende og morsomme. Så har gått veldig opp og ned! Min gode venn Edward var å fotograferte min bilen til svogeren min. Og disse bildene ble så bra at jeg må bare legge mer noen av de her. For bil interessen min har jo IKKE sunket de siste ukene. Etter jeg nå har fått på sommer felger som er pusset opp og i dag hentet den nye fangeren min er det bare velstand. Jeg har også vlogget litt uken som var. Og skal begynne å redigere på den snart. Enn så lenge slenger jeg med noen bilder av Supra-en.
Bildene er tatt av Edward Knai Facebook: KNAI MEDIA Instagram: @edwardknai -Cecilie Hansen (sessahansen)