Søk

Denne uken - 45

Mandag: Mandagen var som sagt hektisk. En pangstart på uka mildt sagt. Det var opp å hoppe. Også var det en uventet oppussings oppgave som ble gjort. Litt handy på en mandag, ikke gæli! Så var det jobb, så var det bursdag og så ble det sent før jeg fikk skrotten til senga og lagt meg. Jeg måtte jo få skrevet innlegget for dagen og da gikk klokka plutselig litt fra meg haha. Så det var en lang dag. Tirsdag: Tirsdagen var også ganske innholdsrik, den bestod av sykehus besøk som jeg skrev at ikke ble helt som forventet og egentlig i bunn og grunn var unødvendig av oss. Vi hadde ikke trengt den timen den dagen men sånn ble det nå. Det positive var jo at jeg fikk en IKEA tur ut av det da. Og tro meg den lettet humøret mitt ganske raskt. Nesten litt flaut å si at jeg blir så lykkelig av et par nye tepper og en grønn plante men hahaha. Jeg la meg fornøyd i går.

Onsdag: I dag er det jo Onsdag og dagen i dag har vært preget av rydding og litt beauty tid. Jeg har fått fikset en ny farge på neglene mine og så har jeg og min mor tatt for oss oppgaven å få unna litt papp. Gangen hjemme hos oss har vært fylt med pappesker. Og ikke tomme, men med baderomsmøbler. Vi er jo ikke ferdige med badet ennå, men vi nærmer oss sakte men sikkert. Så vi tenkte at vi kunne få unna litt av pappen med å få pakket ut noen av møblene så de stod klare. Det var ikke en jobb man tok for seg alene så jeg var med å ga en hjelpende hånd. Torsdag: Åhh morgendagen venter. Jeg har planer om å få ordnet en mer organisert plan over de neste ukene. Som jeg har sagt tidligere er jeg en planlegger. Jeg liker å ha orden i hva jeg skal. Så jeg tenkte at alt fra jobb, regninger, blogging osv skal bli kartlagt for restene av uka og restene av måneden. Det er mer jobb enn det høres ut som, tro meg. Det er tid krevende, og man må like å planlegge om det ikke skal gå skikkelig trått rett og slett.

Fredag: På fredag, blir det å få ryddet i noe klær. Jeg har fler skuffer med klær som jeg aldri åpner. Med andre ord, aldri bruker. Og derfor tenkte jeg å få gjort dette da. Jeg går på så fort jeg har stått opp og inntatt frokosten også kan jeg fortsette etter jobb. Jeg har jo den muligheten til å gjøre ting både før og litt etter jobb så den griper jeg da når jeg skal gå på prosjekter som dette.


Lørdag: Dagen jeg tar helg! Jeg jobber 10-16 på Lørdag, kom innom Shimmering i sundet om du trenger noe flott og nytt i garderoben damer! Jeg pleier å ha en del Lørdager hvor jeg jobber og syntes det nesten kan bli den hyggeligste og koseligste dagen i uka å jobbe i butikk på. Selvom det blir begrenset hva man kan foreta seg fredag kveld er det koselig å jobbe noen Lørsdager også. Jeg pleier jo uansett å måtte ha ganske mange timer søvn om jeg skal på jobb fra 10, ikke fordi det er spesielt tidlig men fordi jeg trenger en god del søvn for å være på mitt aller aller beste. Så fredag kveld blir ofte nytt på nytt og senga haha! Lørdags kvelden, hmm hva skal man foreta seg da?

Genseren er fra butikken! God og myk i 100% Viskose, kun 299,95!

Søndag: Ukas høydepunkt!! For mange er nok det Fredag eller Lørdag. Men for meg er det Søndag. Det er den dagen i uka hvor jeg tar meg en god varm dusj, hopper i joggedressen og inntar sofaen med en god film og koser meg med et varmt pledd. Nå rundt disse tider vi går inn i nå, pleier søndagen å bli ennå bedre om det laver ned snø utenfor vindusruta. Da har jeg det som plommen i egget, og finner vel ikke noe å klage på med livet da. Søndagene min nytes enten slik eller med en gåtur. Ærlig det høres kanskje litt rart ut, men jeg kunne ikke ønsket å bruke den noe annerledes. Og selvom det er farsdag denne dagen, så tipper jeg farshan ønsker å ta dagen med ro. Eventuelt besøke familien som vi pleier på farsdagen. -Cecilie Hansen (Sessahansen)