Søk

DIY merch - Travis Scott

Lenge lenge har jeg ønsket meg overdel/genser/t-skjorte med noe Travis Scott inspirert trykk på. Men å handle fra den faktiske kolleksjonen har jeg rett og slett ikke tatt meg tid eller råd til akkurat nå. Men jeg har absolutt ønsket meg det. Så jeg lette frem noen videoer på YouTube og ting jeg trengte på nett. Jeg kom over transfer papir på Panduro og har kjøpt fler Basic t skjorter og gensere som jeg ville lage og trykke opp kule trykk på. Jeg har nå fått testet noen ganger. Og noen vellykkede, noen nesten vellykkede og noen katastrofer. Så jeg har liksom fått testet dette ordentlig. Jeg har brukt transfer papir fra Panduro som sagt og her kan du velge mellom to typer. Til hvite og lyse klær og til sorte og mørke klær. Og det er nettopp her du fort kan gå i fella fant jeg ut. For at bildet skal få best kvalitet og farge må man virkelig vurdere hvilket type papir man skal ha ettersom hvilken farge klærne du skal stryke på har. Jeg har tatt en "lys" blå t-skjorte for å være nettopp lys nok for transfer papir til lyse klær. Men her ble bildet litt gjennomsiktig og fargen ble ikke så skarp som den egentlig var. Dette tror jeg kan skyldes valg av feil transfer papir. Jeg har også vært en typisk nordmann og droppet og lese bruksanvisningen og det dreit jeg meg ut på fler ganger. Det er nemlig forskjell på hvordan man stryker på den for sorte klær og den for hvite klær. Og det visste ikke jeg så jeg hadde noen lettere set-backs her men greide heldigvis å redde de! Totalt ble det 2 vellykkede og 1 nesten velykket. Og 2 fiaskoer. Jeg kan vel si meg fornøyd med den marginen.


På de sorte følger det med et ark man må legge over når man stryker. Og man må stryke bildet på ved å dra av beskyttelsesfilmen og legge den med trykket opp. På den hvite skal man legge meg trykket ned. Her er det viktig og da huske å speilvende det du skal trykke på. Også stryker du på beskyttelsesarket som allerede sitter på. Det står nøye forklart bak på pakkene til transferene. Hva syntes dere om resultatet? Skal legge ut fler bilder av de andre genserene på Instagram så følg med der! Denne t-skjorten er den jeg ble mest fornøyd med! -Cecilie Hansen (sessahansen)