Søk

Do it yourself

Gjør det selv, for en billigere penge! Nå skal ikke jeg påstå at dette stemmer i alles tilfelle. Og heller ikke at det alltid lønner seg å gjøre dette selv. Men, i mitt tilfelle og eventuelt om du har samme opplegget på hårfarge så kan dette annbefales! Du burde forsåvdt også stole på personen som skal gjøre det, og kanskje også høre om de har gjort det før.

I går, etter å ha tenkt på dette en god stund. Bestemte jeg meg for at jeg ville klippe tuppene mine og stripe håret mitt. Og hadde ingen planer om å dra til salong for å få dette gjort, da det ville kostet meg en formue.

Jeg fikk min snille og gode mamma til å hjelpe meg, og hun har hjulpet meg før med striping så det var jeg ikke bekymret over. Men hun har vel ikke klippet håret mitt siden jeg var veldig liten, så det var jeg veldig spendt på hvordan skulle bli.

Her kommer før og etter bildet, det ser nesten ut som håret er lengre på etter bildet men det er vel fordi jeg hadde mer slitt hår og ikke lagt alt bak på før bildet. Bildet etter er også tatt litt senere på kvelden noe som kan ha gjort lyset litt annerledes.

Håret ble klippet og stripet. For så at jeg brukte litt lillashampoo etterpå for å få ut eventuelle gul-skjær i håret.

Over er før, tuppene var slitte og tørre og fargen var gulere, Stripene jeg hadde fra før hadde vokst ut og blitt ugjevne og det så egentlig bare rotere ut haha. Nedenfor ser dere etter. Fargen ble gjevnet ut og kaldere.

Og til dere som da lurer på hvordan bleking jeg brukte så kommer det her. Og for meg er det ikke lenger snakk på om å bruke noen annen. Jeg SVERGER til denne. Den har jeg kjøpt i Sverige på Hyper Mat, tro det eller ei. Til den nette og hyggelige summen av 34(?) kr. Det er den beste hjemme stripe behandlingen jeg har hatt og den er utrolig god for å unngå at håret blir gult etter bleking. Så skal du gjøre det gjenne og har omtrent det samme "problemet" med håret som jeg har hatt så kan jeg anbefale deg denne. Du vil spare en god del penger her, om du bare skal stripe håret. Dette er hettestriper, noe jeg syntes gir et mest naturlig og gjevt resultat. Hette medfølger i disse pakkene.

Ble utrolig fornøyd med både klipp og stripningen, creds til mami!


-Cecilie Hansen (Sessahansen)