Søk

Dye it yourself

Testing av et ukjent nytt produkt for meg! For en god stund tilbake fikk jeg høre av noen at man kunne kjøpe en spesiell pose med farge som kunne gjøre for eksempel en grå gusten bukse sort igjen. Så har tenkt på dette en stund og endelig fikk jeg kjøpt meg en slik en jeg også. Alle bukser jeg har blir etter en 4-5 vask helt grå, ser slitte ut og rett og slett ikke pene. Og å kjøpe ny bukse hver 4-5 vask kan bli litt dyrt. Så derfor fant jeg ut at nå var det på tide å teste dette produktet! 87,- kr på Normal. En pose som skal puttes i vaskemaskin sammen med klærne du ønsker å farge. Jeg spurte i butikken og de anbefalte 1-2 bukser i maskinen for optimal farge. Ikke mer. Det står også på posen. Jeg tok med en hvit t-skjorte som jeg knøt opp i batikk mønster eller tie dye som det også heter og la sammen med to av favoritt buksene mine. Ble veldig fornøyd med resultatet som jeg legger med her.


Men skal være ærlig å si at etter å ha vasket denne maskinen. Så var det ganske sort og farget i maskinen. Da ble det til at jeg måtte kjøre en vask på 95 grader med bare vann + maskinrens på den. I tillegg til at jeg måtte håndvaske lista rundt åpningen av maskinen. Så det er en del for og etter arbeid med dette selvom resultatet ble bra. Men man må også ha friskt i minne at man må vaske de fargede klærne separat noen ganger før man vasker de med andre klær. Så en del og tenke på her. Legger med bilde av før og etter.


Dette er før:


Og dette er etter:-Cecilie Hansen (Sessahansen)