Søk

En helt vanlig Torsdag

I dag er det Torsdag og det nærmer seg helg! Jeg har hatt mye på agendaen selv om formen ikke har vært på topp i det siste.. Men i dag er en helt ordinær Torsdag. Jeg har spist en god frokost og ryddet litt i klesskapet mitt. Det har vært helt kaotisk de siste ukene. Jeg har bare stappet inn det som ikke har fått plass andre steder. Og det var helt grusomt å se på. Hver gang jeg åpnet skapet så falt noe ut. Helt ærlig, det værste jeg vet. For jeg er egentlig ganske ryddig av meg men noen ganger set det ut som om noen har bombet rommet mitt. For noen ganger (dager eller uker) så er alt kjipt og slitsomt så da blir det bare sånn. Heldigvis er ikke dette ofte så det er som regel ganske ryddig både på selve rommet og i skaper og skuffer.


Frokost og Wahlgrens Värld er det ingen ting som slår. Denne serien kan jeg sterkt anbefale! Finnes på dplay.se.


Skap fra IKEA, knotter fra kremmerhuset. Lenge siden jeg kjøpte de da.

Dette er jo egenlig et stappa skap. Det er ennå alt for fullt selvom jeg har "rydda". jeg føler ennå når jeg ser på disse bildene at det er et kaos men det er nok fordi det er så overfylt.

Lys-list i skapet som skrur seg på når skapet åpnes! Kjempe smart, hadde ikke klart meg uten tror jeg.

Jeg har prøvd å sortere etter farger, men det er litt så som så ser jeg nå haha

Smykkeskuffen min, mesteparten er bare "juggel" ahah men uansett veldig smart og greit å ha. Selvom jeg ennå stadig vekk roter bort smykkene mine hele tiden.
Så ryddig som dette (hvis man kan kalle dette ryddig) har det ikke vært på lenge!

Har en forkjærlighet for capser, og har derfor en egen vegg til de i skapet! Her har jeg bare kjøpt knagger med dobbeltsidig teip på Europris og hengt de på innersiden av skap dørene!

Sko... Her er det alltid kaos. Og det er alt fra støvletter, til sneakers, til høye heler og flip flopps å finne her!

Restene av klærne mine er i disse malm kommodene. Strikke gensere, joggiser, hettegensere og alt annet av utetøy, ull, treningsklær osv osv...

Jeg kjørte en liten meningsmåling på instagram kontoen min om hav folk ville se mer av her på bloggen og på Instagram. Det kom helt klart frem at antrekk og interiør er det som slår an mest så da skal jeg prøve å få fikset noen sånne innlegg og mer av det! -Cecilie Hansen (Sessahansen)