Søk

En produktiv mandag

I dag har jeg fått gjort så utrolig mye! Jeg pleier som regel å starte uka rolig med å bare planlegge det jeg skal fremover. Men i dag hadde jeg allerede planen klar før jeg stod opp. Jeg stod opp 08.00 og gikk utålmodig å ventet på en pakke til DHL. Hadde fått varsel om at jeg skulle få pakken i dag, så gikk fra jeg stod opp frem til kl 10.30 å gjetet postkassa hjemme. Og endelig, så kom den! Så det neste som skjedde da var at jeg laget en ny video! Syntes det var så gøy med den forrige og fikk så god respons på den så tenkte at jeg bare måtte prøve med en til! Denne videoen blir en clothing haug fra shein.com og vil komme søndag denne uken! Det tar jo litt tid å både filme og redigere + at tenker søndag er en fin dag å poste på! Videoen jeg sa jeg skulle lage sist, med styling tips og hvordan jeg fikser håret mitt kommer neste uke igjen! For å få litt variasjon!

Denne genseren er blandt plaggene jeg skal fortelle mer om i videoen på søndag!
Så fikk jeg også tid til å lage meg en over gjennomsnittet god lunsj! Og det er ikke hver dag! Noe enkelt men også godt. En omelett med ost og skinke i pluss salat og hvitløks baguetter! En super lunsj, som også ga meg mer energi til å fortette den produktive dagen min med litt rydding og videre planlegging av uka som jeg har i vente! -Cecilie Hansen (Sessahansen)