Søk

En utrolig opplevelse

Etter 3,5 time i bil er jeg nå hjemme. Det er et stykke å kjøre til og fra Folldal og det eneste negative jeg kan si om turen er bare kjøringen fra og til. Den er lang men absolutt verdt det. For jeg har kost meg masse på tur i helgen. Det har nok en gang vært deilig å koble av, slappe av og se noe annet. Jeg lar meg jo veldig fascinere av dyrelivet på fjellet, og vi har jo vært å sett etter både moskus og fjellrev denne helgen. Med mest fokus på fjellreven da. Og som jeg skrev i går, vi var heldige! På rett sted til rett tid, med en liten dose tålmodighet. Vi tilbrakte mange timer på fjellet i går, mens vi ventet på at disse små pelsdottene skulle stikke frem snuta og vise seg. De er jo ville, men fortsatt nysgjerrige. I tillegg er det en del fotografer der stort sett året rundt så de har jo vendt seg til mennesker til en viss grad. Men kommer man for nærme, så stikker de jo av.Det var kaldt og blås godt oppe på fjellet når vi var der. Så skjønner godt de søkte ly under de værste periodene mens vi var der. Men de tittet frem etter hvert. Det var utrolig gøy å se de nå, noen var ennå brune og ikke helt voksne ennå mens noen hadde fått helt hvit pels. Utrolig gøy å få fanget og opplevd dette, da det ikke er alle forunt å få se disse i vill tilstand! Noe jeg absolutt vil ta med meg videre og som gjorde turen ennå bedre! -Cecilie Hansen (Sessahansen)