Søk

Endelig back in business

28 oktober greide jeg å få alt up and go igjen. Jeg har vært totalt fraværende her på siden min siden mai(?) Og det har skyldes forskjellige ting. Skal ikke legge skjul på at jeg har måttet prioritere andre ting enn hobbyene mine. Og grunnen avgiftskostnad på siden min + en god del annet har jeg måttet legge dette til side. Nå har jeg endelig fått oppdatert siden, jeg har fått laget en plan og jeg har fått litt faste nye rutiner igjen! Og mye har skjedd siden sist jeg blogget eller skrev noe her. Jeg har fått LAPPEN!!! 27 mai fikk gikk endelig førerkortet i boks og siden da har det skjedd mye på den fronten! Jeg hadde en veldig tøff periode når jeg drev med kjøretimer og hadde det ikke vært for at jeg allerede hadde kjøpt meg bil hadde jeg mest sannsynligvis gitt f**n og gitt opp. Men å ha en bil stående utenfor huset hver dag, som minnet meg på at jeg bare kunne sette meg inn og dra når jeg hadde fått førerkortet hjalp motivasjon tilbake og til slutt greide jeg det. Og nå kunne jeg ikke sett for meg en hverdag uten. Og nå er det heller ikke vanskelig. Trodde jeg aldri jeg skulle si men. Jeg er også i en prosess med å skifte bil. Den første bilen min, Audien er for salg da jeg har kjøpt meg ny bil. Jeg fant en bil helt etter det jeg alltid har ønsket meg og tenkte bare at sjansen ikke kunne gå fra meg. Så akkurat for øyeblikket er jeg eier av ikke bare en men to biler! Haha upraktisk? Maybe, men den er ute for salg nå og vil du sjekke den ut finner du finn annonsen min her.Så mye har skjedd, i tillegg har jeg fått meg ny jobb. Jeg har jo i rundt 2 til 2,5 år nå jobbet hos Shimmeringclothing i sundet der jeg bor. Og lært utrolig mye der. Har jo tidligere også drevet i klesbutikk. Så kom jeg over en stilling på en rasturant på Jessheim, Castello som søkte servitør og bartender. Jeg søkte på jobben og tenkte at dette kunne bli en spennende erfaring å ta med seg! Fint å kunne ha referanser fra andre steder og andre bransjer også. Heldig var jeg også som fikk jobben og er nå godt igang der.D Jeg har også klippet meg kort (eller jeg syntes det kan anses som kort). Og dette har jeg aldri aldri trodd jeg skulle tørre å gjøre men jeg hadde så lyst på en forandring og tenkte at det vil jo gro ut igjen over tid om jeg ikke skulle trives med det! Så jeg tok en spontan tur til frisøren og brått bestemte meg for å klippe av 20cm hår! Jeg har vært veldig fornøyd med frisyren så langt men noen ganger selvfølgelig savner jeg det lange håret. Det regnet jeg nesten med. Men jeg er fornøyd og det er ganske deilig å ikke ha så mye hår å stri med hver eneste morgen!!


Det har med andre ord skjedd en del og jeg har fått oppnådd en del av målene jeg satte meg for dette året! Lappen, bil og muligens ny jobb! Jeg har også sett litt på saken med å fullføre utdanningen min, ikke i år men sett på mulighetene for å begynne med dette neste år! Jeg har fått utrettet mye mer enn jeg trodde dette året! Og sagt fler ganger at hadde noen spurt meg i januar i år om jeg trodde jeg ville ha alt det jeg har nå ville jeg neppe svart ja. Ville mest sannsynlig fått en heftig latterkrampe og ikke trodd det jeg hørte. Så noen ganger må man kunne klappe seg selv på skulderen og si "godt jobba, stå på videre". Og det føler jeg nå jeg kan gjøre med god samvittighet. Fremover vil jeg prøve å poste her når det skjer noe spennende. Det vil ikke bli på daglig basis da jeg er i jobb og det er ikke så spennende å skrive om hver dag. Men jeg skal prøve på hvert fall et par oppdateringer i uka og 1 video i måneden. Dette er et første gangs mål. Også får vi se, blir det fler er det jo bare et pluss!! Håper dere syntes dette høres like bra ut som jeg gjør og håper jeg kan oppnå noe mer med nettsiden min i 2020! Planene legges! -CECILIE HANSEN (sessahansen)