Søk

Et personlig problem

Jeg fortsetter denne ikke fult så positive uken med ennå et problem. Men dette problemet har med tiden ordnet seg. Det er litt vanskelig å dele for det var noe jeg skjemtes over veldig. Men vet mange har slitt med det samme og derfor håper jeg det kan være med å motivere andre og gi de et håp om at det finnes løsninger og det vil ordne seg med tiden! Jeg slet spesielt mye med uren hud for ca 3 år siden. Det har etter det gått veldig opp og ned alt ettersom. Jeg har testet det meste av hudpleie og også lagt om kostholdet mitt tidligere for å se om det ble noen bedring. Men nå tror jeg egentlig huden min bare har vokst seg ut av den fasen. For nå er det litt samme egentlig. Jeg renser huden min morgen og kveld og bruker produkter fra Tea Tree serien til Body Shop. Utover dette bruker jeg en dagkrem fra N7 med spf 15 og en nattkrem. Ikke noe mer enn det. Dette holder huden min ren og balansert. Får alltid litt uren hud i sammenheng med menstrasjon men det har jeg lest at veldig mange andre jenter og damer får så det regnes vel som normalt. Nå har huden min bedret seg. Og holdt seg nesten 100% frisk i lang tid. Men jeg velger ennå å dele et veldig ubehagelige bilde med dere fra den aller aller værste tiden...

Her ser dere 3 år siden VS i dag!!

Det er helt sjukt å dele det. For noe som kanskje har knekt selvtilliten min like mye som fødselsmerker gjorde er nettopp dette. Jeg fikk ikke sminket over det da det bare gjorde vondt verre og jeg fikk ikke gått uten sminke heller. På bildet til høyre er jeg 110% sminkefri (hudsminke) Jeg har fylt inn bryna mine litt men de også har jeg latt gro ut igjen. Jeg plukket de ekstremt mye for tre år siden og derav veldig usymmetrisk og ikke pent. Nå har de grodd til igjen og til vanlig pleier jeg ikke fylle de inn. Men som man ser, huden forandrer seg. Det finnes masse forskjellig man kan prøve. Det er mye i dag som kan hjelpe. I mitt tilfelle måtte jeg vokse meg litt ut av den mest hormonelle fasen og få litt bedre hudpleie rutiner. Det har hjulpet meg enormt! -Cecilie Hansen (Sessahansen)