Søk

Famme shoot by Eirik Uhlen

Hei, hopp og god Tirsdag. Nå kommer det et knippe bilder jeg har gledet meg til å dele med dere. Jeg var i går på en photoshoot i Oslo i dag sammen med Eirik Uhlen. Photoshooten er et prosjekt med Fammesportswear som jeg er så heldig å få samarbeide med. Bildene er hovedsakelig for instagram men tenker det er utrolig moro og kunne dele de her. Og ikke minst også fortelle hvor dyktig Eirik er når det kommer til både å ta bilder og etterbehandling!

Vi har blitt kjent gjennom litt felles interesser og møttes i noen sosiale sammenhenger, så det var veldig gøy å nå få muligheten til å samarbeide med han på dette prosjektet og.

Det er veldig gøy å gjøre slike ting som dette når man tenker litt likt og har en god dialog. Det har mye å si for hvordan det blir til slutt og underveis. Jeg er nå hvert fall utrolig fornøyd med resultatet!


Navy Blue Ocean Long Sleeve (jeg har str xs)

Ensign Blue Elevate Vortex Leggings (jeg har str m)

Se også de andre modellene og fargene de har på Famme!
Og når det kommer til selve treningstøyet så må jeg si meg veldig imponert. Det sitter godt, både under løping og styrketrening. Kjennes lett på kroppen, og har god passform. Her kan man både være slank og ha mer former da både tights og overdel er veldig tøyelige. De beholder også forøvrig fasongen også veldig godt etter vask. I tillegg til alt dette finner det fler modeller å velge mellom, fler farger og mønster. De har et godt utvalg og både kvaliteten og utseende på tøyet er veldig tiltalende. Jeg må bare si meg veldig fornøyd!
Har du lyst til å se mer på arbeidet til Eirik?

Da må du klikke deg inn her for å se instagram kontoen hans!

-@eiriku1996

-Cecilie Hansen (Sessahansen)