Søk

Fargerik start på Mars

Jeg driver ennå å skriver på dette innlegget jeg har snakket så lenge om. Men det er vanskelig fordi det går så opp og ned. Og noen ganger angrer jeg meg og tenker det ikke er så lurt å dele. Men samtidig prøver jeg å tenke at det er viktig for meg. Og til hjelp for andre. Så jeg har vært ganske fraværende. Noen dager har vært hektiske, andre har vært stille og jeg har ikke ønsket å snakke med noen eller se noen. Det er det som preger dagene mine. Men jeg prøver å skape noen kreative og noen nye poster på instagram kontoen min. Det er liksom litt lettere enn å sette seg ned å skulle fortelle om noe spennende eller givende. For et bilde kan være tatt i farta. Mens et blogg innlegg burde jo ha noe innhold. Der sliter jeg noen dager med å fylle inn hullene og da blir det gjerne til at jeg like så godt dropper det. Jeg er også i mangel på en pc for tiden. Eller den gamle macen min tok kvelden. Så det har liksom ikke like lett å bare sette seg ned å skrible sammen noe. Men jeg må prøve. For det er jo gøy når jeg får til noe, så jeg får bare prøve. Det blir jo bedre når jeg først kommer i gang!-Cecilie Hansen (sessahansen)