Søk

Feil man bare gjør èn gang

I dag har jeg levert fra meg det kjæreste jeg har. Hahah, noe dramatisk åpning der ja. Men det var for det bedre... Jeg gjorde noe utrolig dumt her for noen uker siden. Og skal ikke gå i detalj på hva jeg gjorde. Men det var veldig dumt, og egentlig burde jeg vel ha skjønt det var en dårlig ide. Det gikk litt utover bilen min når jeg vasket, og bruk av heller dårlige vaskerendskaper. Greit nok jeg hadde tenkt å få polert bilen i løpet av våren uansett, men kanskje ikke helt ennå. Men nå måtte det gjøres, grunnet noen ganske stygge riper og skjolder etter vask. Det blir bra til slutt, men er da uten bil noen dager, mens den er på velfortjent spa!!


Det blir en del prosjekter nå i tiden fremover som til ta en del tid. Og kanskje ikke like spennende å høre om, men det blir bare sånn! Jeg deler jo alle mine hobbyer med dere nå!-Cecilie Hansen (sessahansen)