Søk

Fresh Hair

Nå er vi i sesongen hvor det skjer mye. Det er party season, det er for meg mange bursdager både i familie og vennekrets og man begynner å tenke litt på det å få en litt freshere look. Jeg tok i går å stripet håret mitt igjen. Og nå har jeg jo skrevet en del om dette tidligere men tenkte at i dette innlegget skulle jeg prøve å skrive mer i detalj hvordan prosessen er og ta fler bilder under veis! Så her kommer det!


Dette er før jeg begynte. Håret mitt har vokst en del og derfor denne etterveksten vi alle prøver å bli kvitt. Så jeg tenkte at det var på tide å ta en stripe runde å bli kvitt den før jul!


Så på med stripehetta å trekke ut hår. Stripehette pleier som regel å følge med når man kjøper striping. Det følger hvert fall alltid med i Mood sine stripe pakker som jeg bruker. Kan kjøpes i sverige.

Etter å ha påført blekingen har jeg nå nylig begynt å bruke aluminumsfolie å pakke inn håret i. Dette gjør at blekningsprosessen går fortere siden folien holder på varmen. Det er veldig effektivt syntes jeg!

Og her ser vi hvordan håret ser ut etter ca 30 min med bleking med folie. Håret så nesten hvitt ut men hadde blitt enormt mye lysere!

Så var det utskylling. Og vel, her ser det jo HEEELT JÆVLIG ut men tro meg blir ikke sånn. Jeg bruker alltid lilla shampoo etter jeg har skylt ut blekingen. For å korrigere fargen og gjøre den kald.


Disse bildene viser hvor lyst håret er, men fargene blir litt feil på grunn av lyset. Jeg tok utallige bilder men ingen ble like. Men så lyst som dette ble håret men mer farge toner som dette her:

Det ble mer kaldt som dette. Men her ser det jo plutselig mørkere ut. Det er så sykt stor forskjell på hvordan håret blir på bilder KUN på grunn av lyset. Det kommer garantert bilder senere hvor man ser bedre hvordan fargen har blitt. Men ble nå hvert fall veldig fornøyd. Nå skal jeg teste en ny lilla shampoo som jeg skal kjøpe i morgen så får vi se om den er bedre! Skal skrive mer om den senere! -Cecilie Hansen (Sessahansen)