Søk

Gammelt blir NYTT!

Forrige uke byttet jeg ut det gamle skrivebordet mitt med et nytt. Eller, jeg solgte det gamle jeg hadde og kjøpte et annet brukt et som tok mindre plass. Jeg er veldig for å kjøpe brukt og både møbler og klær faller innenfor min interesse av gjenbruk! I dette tilfellet et "nytt" skrivebord! Det er egentlig et sminkebord fra IKEA men jeg trenger ikke større for øyeblikket. Bare et sted jeg kan sitte å jobbe og skrive. Dette bordet kjøpte jeg med en marmor folie på. Nå passet ikke det helt inn med den stilen jeg ønsket og ville ha, så jeg bestilte meg egen folie på nett!

Jeg bestilte meg dekor folie i speilet gull for å ha på det nye skrivebordet mitt. Selv om jeg har mye sølv av interiør syntes jeg egentlig ikke det ble så ille med både sølv og gull. Det blir litt "ekstra" men sånn jeg liker det! Her kommer før og etter bildene og link til siden hvor jeg handlet folien.


Lindas Dekorlitt skjelven på hånda her ja

Dette er før....


Så dro jeg bare folien av. Viktig å huske her er at hvis du napper den rett av kan maling eller lakk følge med for dette er sterke saker!!


Etter dette tok jeg ingen bilder underveis. Dette er første gang jeg har foliert et møbel så det ble litt så som så haha. Noe bobler under plasten. Dette er noe jeg tror man må gjøre mange ganger for å bli flink og i tillegg var jeg litt sånn "få det unnagjort" så det gikk nok litt for for seg og jeg var ikke sånn mega nøye. Men en forandring ble det da og her er det: (ligger glassplate oppå)


-Cecilie Hansen (Sessahansen)