Søk

Gjør en innsats


Jeg ser stadig vekk folk snakker om at hvis alle hadde gjort en innsats når det kommer til klima og miljø hadde det faktisk gjort en forskjell. Så jeg prøver å gjøre mitt. Selvom jeg ikke er flink på alle områder prøver jeg nå og da å gjøre noe. Og når man i tillegg kan tjene på det selv tenker jeg det er verdt å legge inn en liten innsats og prøve å gjøre det riktige. Derfor har jeg gått over i garderoben og småting hjemme hos meg nå som jeg ikke bruker eller som jeg ikke tror jeg kommer til å bruke igjen. Og lagt dette ut på tise! Dette har blitt min nye favoritt app ved siden av finn.no appen. Jeg bruker mye tid selv også på å se etter ting jeg kunne tenkt meg på disse appene. Ofte kan man komme over veldig pent brukte ting til en billigere penge og det er bedre enn å kjøpe nytt! I dette innlegget legger jeg med de siste opplastningene mine og om du har lyst ta gjerne en kikk på profilen min på tise også. Jeg kommer til å oppdatere den jevnlig med ting og tang.


-Cecilie Hansen (Sessahansen)