Søk

Glöd for meg

Da er det tid for at jeg tester et produkt! Denne gangen er det med kroppen som innsats. For denne gangen skal jeg teste selvbruningen til Sophie Elise, Glöd. Jeg har en litt dårlig for-historie med selvbruning. Jeg brukte det en del på ungdomsskolen, men etter kort tid fikk jeg reaksjoner. Dette begynte oftes når fargen hadde utviklet seg over litt tid. Noen ganger med en gang. Men, jeg har jo tenkt dette kan ha vært merket jeg da brukte, og mye har jo skjedd siden da. Og jeg kan jo kanskje ha vokst det av meg. Så jeg tenkte det var verdt et forsøk. For selvom jeg bare er hjemme, så er det noe med selvfølelsen. Man føler seg litt bedre og ser litt piggere ut med litt farge og glød! Jeg hadde noen kriterier før jeg valgte akkurat Sophie sin selvbruning. - Lukte godt, eller minimalt - Ikke føle meg seig - PrisenBildene ovenfor er med filter. Jeg skal legge med før-bilder under her. Som ikke er redigert med filter. For å se utgangspunktet før vi setter i gang!


Under påføring syntes jeg den var lett og fin å påføre. Men man må jo alltid være nøye! Lukten var kjempe god, luktet svakt kokos. Etter noen timer kunne jeg kjenne en svak lukt av den velkjente selvbruningslukten. Men den var ikke så intens som jeg har vært borti tidligere. Og det er et pluss! Den var ikke sjenerende, og det var viktig for meg. Den tørket fort, og følte meg ikke ubehagelig i klær. Følte meg ikke seig eller svett-aktig. Og til sist prisen. Jeg sjekket litt på nett, generelt hva de forskjellige merkene lå på i pris. I tillegg sjekket jeg dette opp mot vurderinger av produktet. Og overall er prisen god. 289,-. Det er en grei pris, med tanke på kvaliteten på produktet, mengde og hvor drøy den er i bruk + det generelle marked!


Etter bruk og vask er jeg imponert over hvor jevn fargen ble. Jeg var også overrasket over hvor jevn fargen ble på hendene, dette er jo et kritisk område det gjerne fort blir skjolder og stygt. Mange dropper jo da nesten hendene, men jeg skulle teste den ordentlig og ble veldig fornøyd med resultatet. Den oppfyller alle krav jeg hadde. Og fargen ble fin! Det eneste som er et minus for meg, er jo noe som ikke har med bare dette merket å gjøre. Jeg hadde håpet jeg ikke fikk noen allergisk reaksjon, men det er nok noe i alle selvbruning formular som er med på å faktisk sette fargen i huden som gjør dette. Jeg har hatt noen reaksjoner, kløe på de vanlige stedene jeg vanligvis opplever å få en reaksjon på. Armene, leggene og halsen spesielt. Det var mindre enn jeg har pleid å oppleve, men det var der og var noe plagsomt. Det oppstår etter dusj og kan bli verre de neste dagene etter dette. Men enn så lenge går det greit, men det blir en deal breaker for min del som gjør at jeg ikke vil bruke selvbruning hver uke for å alltid være brun. Det blir til bruk ved spesielle anledninger. Ellers syntes jeg all over at dette er den beste selvbruningen jeg noen gang har hatt! Og for de som ikke har en veldig sensitiv hud, så vil denne være perfekt!

Skal legge til at etter noen dager ble reaksjonen min litt værre. Men jeg er klar over at jeg har sendetid hud og har reagert på selvbruning før, så dette kom ikke som en overraskelse. Alt i alt syntes jeg ennå produktet gir det det lover! Og det er det viktigste!-Cecilie Hansen (sessahansen)