Søk

God Morgen Folldal

God morgen! Jeg har vel aldri tatt meg tid til å skrive så tidlig som dette. Pleier å la bloggingen bli noe jeg sysselsetter meg med om kvelden, men i dag blir det nok en hektisk dag med mye reising så jeg tenker jeg like så godt kan gjøre det nå? Jeg har i dag tatt noen bilder ved hytta der vi er. Det er fjell på alle sider av oss, som ruver over hyttene. Men det er et lite og veldig "photo shoot" vennlig jorde rett ved hytta som jeg tenkte ville være den perfekte location for noen høst-inspirerte bilder! Det passet egentlig også veldig godt at det var varmt i dag, det er jo nesten 15 grader eller noe her oppe. Føles nå i hvert fall slik! Og i går blåste det så sykt her oppe at det føltes ut som -20. Det har vært vindt i natt opp mot 17 meter i sekundet og ja det kjente man på hele hytta! Blås rett igjennom hele greia. I dag har det løyet litt så håper på at temperaturen når vi skal ut i fjellet nå er litt hyggeligere og snillere med oss.


Senere i kveld blir det servert viltgryte, rødvin og skal vi danse(?) Er ikke noen lørdag uten skal vi danse. Haha.
-Cecilie Hansen (Sessahansen)