Søk

Gold Baby, Gold.

(Ikke betalt reklame)


Dette er sikkert et kjent produkt for mange av dere, men nytt i bruk hos meg! Jeg har lengte tatt betakaroten tilskudd men aldri fra dette merket. Jeg følte ikke jeg fikk så utrolig gode resultater av de jeg brukte før. Jeg følte ikke at jeg ble noe spesielt brunere under soling og heller ikke at det bevarte fargen min noe særlig heller. Og siden jeg har sett så mye av denne typen på nett så tenkte jeg å prøve. Litt synd jeg ikke bestilte denne før jeg dro til syden i sommer egentlig men. Jeg har tatt noen soltimer nå og da. Og ja, jeg vet at det ikke så bra å ta solarium men tar det ikke ofte. Jeg tar en gang i blant for å bare beholde litt farge. Så jeg ikke blir helt hvit. Føler meg litt freshere og litt bedre når jeg har litt farge. Jeg bruker også solkrem og spesielle briller i solarium så tar de forhåndsreglene jeg kan ta!


Nå har jeg brukt disse i nesten 1 måned og syntes at etter soltimene mine har jeg fått en dypere farge og den holder seg faktisk litt bedre enn den har pleid. Jeg har hvert fall tatt det hver dag, etter anbefalt dosering og syntes jeg har fått en mer gylden farge. Jeg har jo lest om de som har blitt oransje etter å ha brukt disse men jeg syntes ikke jeg har fått noe oransje skjær. Jeg har fått en mer gylden hudtone men det syntes jeg er bare fint.Skal hvert fall fortsette å gå på de og eventuelt ved en tur til sydligere strøk får jeg testet effekten av de ordentlig! Syntes til nå at jeg er veldig fornøyd med de og kan absolutt anbefale de til andre!

Betakaroten Gold - Goodforme

-Cecilie Hansen (Sessahansen)