Søk

Gratulerer med dagen

I dag har en veldig spesiell og viktig dame i mitt liv bursdag. Faktisk den viktigste dama jeg kjenner og vet om. Mammaen min, som er og har vært der for meg til alle døgnets tider hele mitt liv. Hun går foran som et eksempel for meg. Om at man må være sterk, man skal ikke gi opp og det kommer en ny dag med nye muligheter. Jeg er så glad for at jeg har et så unikt forhold til mammaen min, hvor vi står hverandre så nær. Vi er mor og datter men også bestevenner. Jeg stoler 100% på henne og vi har et veldig unikt forhold hvor jeg føler jeg kan snakke med henne om alt. Fordi hun alltid vet hva hun skal si. Og stiller opp sterk og tilstede hver gang det trengs. Og det gjør henne til det mest unike menneske jeg kjenner. Og på dagen hennes i dag ønsker jeg henne alt godt og alt hun kan ønske seg. Skulle ønske jeg fikk vært der mer for deg i dag, men jeg skal ta det igjen! Gratulerer så mye med dagen mammaen min!! U are amazing!


-Cecilie Hansen (sessahansen)