Søk

Hair Situation

Frisøren har vært stengt lenge nå. Ikke at jeg har latt meg prege av dette da jeg tross alt styrer og ordner med dette håret mitt på egenhånd hjemme! Min super snille mamma hjelper meg med farging og klipping. Og nei hun er ikke utdannet frisør. Bare hobby basert for meg. Men da jeg akkurat hadde hel-bleket håret mitt platina begynte jeg med Nutroil Scalp and Care Shampooen som jeg fikk i samarbeid med Krizza og hennes business. Denne begynte jeg med 26 mars.


Her er jo før bildet, håret mitt var helt hvitt eller platina her og det helt til bunn! Jeg har ikke vært så flink med å bruke lillashampoo mellom hver gang jeg har vasket med Nutroil shampooen da jeg vet den også tørker ut håret mitt litt. Så derfor droppet det! Men syntes fortsatt fargen er fin; bare litt varmere!

Det er nå 1 måned og 1 dag siden. Og bare på den siden har håret mitt vokst mye! Jeg har egentlig ganske tregt hår, jeg brukte på ungdomsskolen lang tid og masse forskjellige produkter for å kunne slutte med hairexstentions som jeg hadde på den tiden. For å få naturlig langt hår. Nå vokser det som ugress, bare positivt ment!! Jeg er veldig overrasket over hvor mye håret har vokst og ikke minst hvordan kvaliteten på håret har tatt seg opp siden jeg bleket det! Jeg mistet ekstremt mye hår faktisk opp mot nesten 2 uker etter jeg bleket det. Nå mister jeg ikke mer enn jeg normalt skal og håret mitt er både mykt, mer glansfult og ja ikke minst vokst! Det var et kritisk punkt rett etter bleking, fordi det ble veldig slitt og skadd. Og jeg trengte en skikkelig god behandling med produkter som faktisk funker for å få det bra igjen, sånn det er nå!


-Cecilie Hansen (sessahansen)