Søk

Halden

Siden jeg stort sett ikke har så mye spennende å dele med dere for øyeblikket da jeg jobber så tenkte jeg å skrive litt fra den første ferie uken min. Jeg hadde en uke fri i Juni, og da bestemte venninna mi Ingrid og jeg oss for å dra ned til Halden i noen dager. Hun skulle vaske ut av leiligheten hun har bodd i der nede mens hun studerte så vi tenkte at vi like så godt kunne ta det som en tur også i samme slengen.


Det var ganske deilig å komme seg unna husveggene hjemme, og lenge siden jeg har vært i Halden. Når vi kom ned dit, så ble vi sittende å se på syden reiser og drakk vin til sånn 06 om morgenen. Vi dro riktignok ikke fra meg før 23.30, men var jo fremme der ca 02. Men var ikke et alternativ å legge seg, vi fantes ikke trøtte.

Den første dagen dro vi på Nordby Shoppingsenter. Da dette er sykt nærme, for en luksus. Kikket litt der og så dro vi på stranda og bare slappet av litt. Vi hadde vel i bunn og grunn ingen plan den første dagen. Vi bare tok det litt som det kom.Etter dette dro vi bare hjem til leiligheten. Satt der og var utslitte en liten stund før vi fikk for oss at vi skulle invitere noen venner (hah) nedover til oss. Tenkte det ville bli litt mer liv med litt fler folk. Og det ble det for så vidt også.

Dagen etter ble det by tur ned i Halden sentrum, spising på brygga og egentlig bare kosen. Slik ferie skal være.


Siste dagen ble det innspurten på utvaskingen av leiligheten. Det tok mye lengre tid og mer krefter enn det vi hadde trodd i første omgang så vi var veldig glade for å ha fått litt ekstra hjelp. Ellers hadde vi nok ikke blitt ferdige så vi fikk dratt når vi gjorde. Det er utrolig mye mer jobb enn det ser ut for, akkurat dette med vasking. Noe jeg egentlig trodde jeg hadde blitt ganske god på etter å ha fått meg 40 kvadratmeter stort soverom men. Viste seg at de vaske kunnskapene mine kunne forbedres. Ups.

Men turen ble i alle fall veldig velykket! Og koste oss masse.


-Cecilie Hansen (Sessahansen)