Søk

Har du prøvd dette?

Oppgjennom fler år har jeg slitt med uren hud. Og jeg kjenner mange som sliter med det samme. Jeg har i det siste vært utrolig heldig med huden min og hatt minimalt med problemer. Men det varer ikke for evig. Jeg merker spesielt på vinteren at huden min blir litt mer irritert og da også fortere gufsen og uren. Jeg har nå fått noen skikkelig irriterende urenheter i huden + utslett som jeg prøver å behandle. Og pleier ofte få dette på vinteren. Det skyldes nok temperatur forandringene. Det kalde været og varmen inne. Det kan også ha med at jeg har for lite fukt i huden. Det kan spille inn mange faktorer her som forårsaker dette. Men uansett så må det behandles på et vis. Jeg har skrevet tidligere om at jeg bruker Tea Tree serien fra body shop. Denne bruker jeg ennå. Men i litt vanskeligere perioder må det til med hardere lut. Så her kommer to tips til hvordan ta knekken på selve kvisene og i mellomtiden både dekke til og beskytte kvisa mot fler bakterier.Jeg har brukt dette hudvannet kjøpt på apoteket. Dette pleier jeg påføre kvisene etter jeg har renset huden. Eventuelt klemt en kvise. Dette gjør jeg for å tørke ut og desinfisere kvisen eller området. Deretter plasserer jeg et Acne plaster over for å dekke tid rødheten, såret og beskytte mot eventuelle bakterier eller sminke. Disse plastrene puster og gir muligheten fot såret å gro. De hjelper også mot arrdannelse om du har skvist livet ut av den lille rakkeren. Dette bruker jeg når jeg får betente urenheter og når det er skikkelig ille. Hudvannet er veldig sterkt så vil ikke anbefale å bruke det i hele ansiktet. Kun på selve kvisene. Og kun når det er ille. For mye av "det gode" kan føre til at du fjerner naturlig fett fra huden som beskytter og dermed gjør det lettere for bakterier å trenge inn i huden. Linker til begge produktene her. - Hudvann -Acneplaster (Ikke sponset) -Cecilie Hansen (Sessahansen)