Søk

Hektisk start på uka

Oppdatert: 7. nov. 2018

Det har vært en hektisk start på uka. Med mye på agendaen og noen uventede oppgaver som dukket opp underveis har jeg hatt nok å drive med i dag. Men utrolig nok vil jeg ikke omtale denne mandagen som en blåmandag.

Jeg stod opp i dag til et lite kaos i heimen, vi driver for øyeblikket å pusser opp badet. Og i den sammenheng har vi kommet så langt at det var tid for å fuge flisene. Det viste seg å bli litt mer stress enn antatt da det tørket veeelig fort. Jeg hadde egentlig planlagt å legge ut en liten outfit på bloggen i dag men skjønte fort at jeg trengtes på badet for å hjelpe til å vaske av overflødig fugemasse.. Haha. Litt moro var det jo, jeg lærer jo noe helt nytt som brått kan bli nyttig en gang i fremtiden. Hvem vet? Etter dette var det jobb, og så var det bursdag til tantebarnet mitt. Han fylte 7 år 25 November og feiret egentlig i helgen mens vi var på fjellet, så det ble et lite etterpå-lag i dag med oss! Herlige kanelsnurrer, boller og sjokolade kake ble servert så kan si det avsluttet dagen min på en helt ok+ måte!!

Nå er klokka gaaanske mye og jeg er på good overtid for å si det mildt. Men har ikke fått summet meg til å fikse noe som har hatt med pc før nå så følte bare jeg like så godt kunne få det gjort og nå legge meg med god samvittighet og med alle plikter gjort! -Cecilie Hansen (Sessahansen)