Søk

Hektisk tid

Noen stille dager her er forbi. For selv om jeg ikke har skrevet eller gitt lyd fra meg her har det så absolutt ikke noe å gjøre med at jeg ikke har gjort noe spesielt eller spennende. Fo fra fredag av måtte jeg ta et valg om hva jeg skulle prioritere. Jeg har gått litt på det jeg kaller sparebluss i nesten hele helgen med noe på agendaen hver eneste dag. Jeg er en person som ikke liker stress. Og med julegavehandel, pynting til jul, rydding og vasking, jobb, sosiale ting som venner og alt dette ble rett og slett for mye for meg i helgen så jeg måtte kutte ned på andre ting for at klokka skulle ha nok timer. Og frem til i dag har det holdt på. Jeg sitter med en liten smule vondt i hodet etter engang og stressende dag men tenkte jeg fikk oppsummere de siste dagene sånn kort. I et forsøk på å ta igjen det tapte.


Fredag kveld var jeg på jobb før jeg tok turen hjem og ryddet opp i et totalt kaos av klær. Kort etter tok jeg kvelden, siden jeg skulle på jobb på Lørdag. Etter jobb på lørdagen var det rett hjem, fikse seg og ta toget til Oslo da jeg skulle i bursdag der. Og var i godt selskap hele kvelden! Helgen i seg selv gikk såpass fort at plutselig var det mandag igjen.


Da var det jobb igjen! Jeg har jobbet kveld disse to dagene som har vært nå så har brukt dagen på julegaveshopping med familien. Har prøvd å utnytte den tiden jeg har godt siden det er jo søren meg nå under en uke til jul!

Og når vi snakker om jul. Som man så i videoen jeg kom med hvor jeg pyntet til jul så fikk man jo se hvordan jeg pyntet det hos meg. Men det var jo kun et rom av alle rommene i huset som har måttet pyntes etter. Så det har blitt pyntet og ordnet så godt det har latt seg gjøre og nå er det kun noen dager igjen. Jeg har fortsatt noen hektiske dager i vente og nok å drive med. Jeg har to fulle dager på jobb i vente så kan nok fort bli til at tiden ikke strekker til igjen. Men regner med de fleste har forståelse for det! -Cecilie Hansen (Sessahansen)