Søk

Helgen oppdatert

Denne helgen har ikke vært så altfor innholdsrik. Jeg har stort sett bare tatt det med ro, fortsatt ikke vært ute av døra utenom noen kjøreturer bare for å få sett noe annet enn husets fire vegger. Det lar meg ennå forundre Hvor mange jeg ser som fester og drikker. Og helt tydelig ikke klarer å følge de retningslinjene som har blitt gitt. Det gjør meg ordentlig forbanna egentlig. For tydeligvis er alkohol og fest viktigere enn vår egen og ikke minst våre nære og kjæres helse. Disse menneskene er jo også såpass smarte at de presterer å legge ut hva de foretar seg. Og de får ikke min sympati for å kjede seg. Det har vi alle godt av. Og i denne situasjonen er det bare for dumt. Det er mangel på sunn fornuft og vett. Og ja jeg har vært ute av døra og ja jeg har vært og omgås mennesker, men jeg har holdt god avstand. Vasket hender, har med antibac og ikke oppholdt meg i rom med mer enn Max 2 mennesker faktisk. Jeg har heller ikke vært på noen fest, eller drukket i store grupper. Og dette er det viktig at man nettopp ikke gjør. Så jeg blir utrolig skuffa og sint på de som ikke greier høre på det. Og det er sikkert mange som blir sure for at jeg skriver dette, og de vet selv hvem de er. Men jeg tenker på besteforeldrene mine, de syke med dårlig immunforsvar og meg selv som også er litt innenfor risikogruppen så vidt det er. Så ja, jeg føler jeg har min rett til å uttrykke min bekymring. Og det har jeg fult lov til. Liker du det ikke så får du droppe å lese det!


Men håper fler tar til vett, for dette er skrevet i beste mening. For alle rundt oss. Som vi er glad i.Kontoret er litt overalt om dagen. Så denne gangen ble det på gulvet!


Helgen har bestått av noe sunn innputt. Har latt kreativiteten løpe løpsk og siden huden har vært spesielt kranglete i det siste så prøver jeg rett og slett på en detox!Ellers har jeg tatt livet med ro!


-Cecilie Hansen (sessahansen)