Søk

HER er en favoritt

Favoritt, en av mange. Det er nesten feil å kalle det favoritt fordi det er en av flere. Jeg greier aldri ha bare ètt favoritt plagg. Jeg har mange. Men dette er desidert en av de som lister høyt. Mye på grunn av at jeg har en så ekstrem svakhet for gult, men også fordi jeg elsker store varme gensere! Åh, og ja derfor liker jeg høsten. Sier alltid at jeg liker høsten best, men skal sies da at det er bare på grunn av moten og fargene. Heh, er ikke så glad i de lave temperaturene og regnet. Men denne genseren fra Vero Moda (ikke reklame, bare en liten laurdags anbefaling) finnes i flere farger og er SÅ myk og god!
Det er nesten litt ille, men sjekket de siste innleggene mine i går. Og så da at nesten alle innleggene jeg har postet de siste to ukene ca har ALLE noe gult i seg. Jeg lever for denne fargen tydeligvis, uten at jeg egentlig er helt klar over det. Men men, det er min desiderte yndlingsfarge så da blir det vel bare slik da?


-Cecilie Hansen (Sessahansen)