Søk

Her finner jeg inspirasjon..

Denne appen, som jeg tror veldig mange kjenner til. Både gutter og jenter. Nei det er ikke Pinterest. Jeg vet mange sier der og bruker mye tid og finner inspirasjon der. Men av en eller annen grunn har jeg aldri vært noe særlig bruker av Pinterest.


Derimot har jeg vært en fast og trofast bruker av Weheartit. Som jeg har hatt siden lenge lenge siden. Jeg var veldig aktiv der i perioden 2014-2016. Og deretter har jeg bare noen ganger vært innom den, da jeg har kjent suget etter ny inspirasjon som kan motivere meg litt!


I dette innlegget blir det interiør basert, jeg har funnet mine fineste og mest drømmende inspirasjonskilder på Weheartit og tenkte dele de med dere. Også legger jeg med en link til brukeren min, hvor du kan finne bildene og muligens opphavet til de. Alle bildene er lånt fra Weheartit. Og ingen av de er mine! Så er det opplyst

Jeg er nok en person med et veldig bredt spekter av stiler. Ikke bare når det kommer til mote men også interiør. Jeg kan foretrekke alt hvitt, sterilt og enkelt. Men jeg kan også like det ekstravagante, kontrastrike og uttrykksfulle. Og i mitt fremtidige hjem vil nok det gjenspeile seg. At hvert rom har sin egen stil og sjel. Alt ettersom bruk og romslighet.Personlig liker jeg bruk av svarte møbler som sterk kontrast i et ellers lyst og luftig hjem. Selvom jeg ikke har det selv. Men som sagt, i fremtiden vil jeg nok kunne ha det. Selvom jeg er blitt lært såpass at å ha sorte møbler med store overflater vil gi deg en god del ekstra jobb når det kommer til støvtørk! Haha men det får bare stå til!Stilen som gjenopptar naturfarger, mye grønt og gjerne også gjenbruk er noe jeg har hatt en spesiell interesse for lenge. Helt siden 16-17 års alderen har jeg vært oppmerksom på disse stil typene og hatt et ønske om å ha noe slikt selv. Og dette er vel kanskje noe jeg vil finne veldig behagelig spesielt på soverom og bad. De rommene jeg gjerne vil ha et avslappet velvære forhold til.

Også GARDEROBE. Mange jenters store drøm er vel å kunne entre garderoben med så mye plass at man kan ha en liten fest der inne. Utallige ganger har jeg drømt om å ha venninner over på besøk, velge ut antrekk mens jeg drikker et glass champagne og sitter på gulvet og snakker bare fjas. Det er en drøm jeg håper kan komme til virkelighet en dag. Selvom det ikke trenger å være en mega garderobe. Men plass til klærne mine, to mennesker og en puff er jeg fornøyd!


Beklager for litt god og delvis god kvalitet på bildene. Men det varierer veldig fra bruker til bruker og orginal kvalitet.

Og her er linken min min Weheartit bruker hvor dere kan følge med og finne mer inspirasjon. Likte du kanskje noen av stilene jeg følger med på vil du finne ennå fler bilder på profilen min!

Weheartit- SessaHansen -Cecilie Hansen (sessahansen)