Søk

Hver søndag

Det burde vært gjort til en tradisjon å gå på ski hver eneste søndag. Spesielt om været er som et var i går. Jeg har hatt en travel uke med familien forrige uke og gjort en del forberedelser i sammenheng med intagram også. Men i går var det deilig å våkne uten å være sliten, fyllesyk eller noe sånt. Jeg har ofte vært ute på lørdagene tidligere men jeg har rett og slett mistet interessen av det nå i det siste. Det er for det første slitsomt, og så lenge det egentlig ikke skjer noe spesielt er det ikke verdt tiden, kreftene eller pengene. Så jeg har tilbragt rolige lørdagskvelder med nære og kjære i stedet og det er derfor deiiilig å våkne på en søndag og kjenne seg uthvilt. Men søndag kveld var jeg alt annet enn uthvilt for etter 1 mil på ski var jeg greit utslitt. Men da dog ennå deiligere å ta seg en varm dusj og slappe av.
Null sminke, svett og go`. -Cecilie Hansen (Sessahansen)