Søk

I morgen skjer det!

Jeg har hatt noen dager hvor jeg har lagt bloggen til side. Fordi jeg har måttet jobbe effektivt med å få dette ferdig. Jeg liker å sette meg mål, og målet var å ha dette ferdig til i morgen! Jeg har de siste dagene sittet i timesvis og lært meg å redigere videoer. Jeg har null og niks erfaring med dette fra før av. Og det har vært mye mer tidkrevende enn jeg trodde. Gjennom de to til tre siste dagene har jeg sett masse videoer og lest enormt mye om akkurat dette. Jeg har måttet lære meg alt selv. Og trodde det kom til å bli mye lettere. Men det var en utfordring. Jeg sitter nå og gjør de siste forbedringene jeg kan, før den i morgen skal publiseres. Min første VLOG.

Trodde aldri når jeg startet å blogge igjen at jeg også skulle lage vlogs. For det har vært så fjern utenfor min komfortsone som det gikk an. Og i tillegg har jeg prestert å lege en video hvor jeg sitter 110% uten sminke, kun meg og snakker. Dette er heeeelt fjernt. Og jeg gru gleder meg til å legge den ut. Jeg gru gleder meg til å se den selv. Men jeg har ikke lagd meg noen forventninger til respons. Jeg har kun gjort dette fordi jeg har vært så nysgjerrig på det. Og jeg har ønsket å kunne tilby fler ting på bloggen min enn bare bilder og tekst. Jeg vil kunne fylle hele spekteret. Men jeg har ikke lagd meg opp noen tanker om dette kommer til å slå an. Jeg syntes det var både gøy og filme og å redigere, ikke minst lære det der! Så jeg sitter igjen med en god følelse (og litt sommerfugler i magen). Jeg håper uansett at dere som ser den syntes det blir gøy og at jeg kan fortsette med dette. Kanskje til og med gjøre det til en rutine med en video en gang i uka eller noe sånt.


I tillegg til dette kom den siste lys listen jeg trengte fra IKEA i går! Så nå har jeg endelig oppnådd symmetri igjen haha! Den ble perfekt bak tven!! Men nå kan jeg seriøst ikke skaffe meg mer lys eller lamper. For jeg har telt til totalt 16 lamper eller lys på rommet mitt. Hvor 12 av den må skrus av hver eneste kveld før jeg legger meg og på når jeg står opp. Har jo innlagt tid om morgenen til å skru på lysene... Det er litt krise. Men verdt det.


-Cecilie Hansen (Sessahansen)