Søk

Idyll, midt i uka

Gårsdagen ble fylt med effektivitet. Og avsluttet på en så herlig måte. Etter jobb dro jeg ut med noen venner på båt. Og ikke noe var bedre i varmen enn å komme seg ut å bade litt. I tillegg fikk jeg da testet sommerens beste handel for min del. Investering kan vi si.

Vet at dette var en trend sånn typ 2 år tilbake men tydeligvis ennå ganske populært og stas med slike store prangende badedyr. Så da anskaffet jeg meg like så godt en giga svane. Trodde forøvrig at den var litt mindre når jeg kjøpte den, siden jeg ikke leste utenpå esken hvor stor den FAKTISK var. Ble noe sjokkert første gangen jeg fikk luft i den.Men da ble den egentlig bare mer morsom, siden vi fikk plass til to på den. Går vel ann å være 20 år gammel å ennå ha det gøy med barneleker? Ble hvert fall mildt sagt litt av en photoshoot, og bra underholdning for de andre som ble tilskuere.-Cecilie Hansen (Sessahansen)