Søk

INSPIRASJONSKILDER

INSPIRASJON!!

Jeg har lenge interessert meg for å skrive, dele, sminke, skjønnhet, mote, interiør, reiser osv osv. Lista er lang. Og noe alle disse har tilfelles er at vi finner igjen dette som fellestrekk hos bloggere eller influencere. Og det er jo mye i vinden om dagen om alle disse menneskene som driver med dette har en positiv eller negativ påvirkningskraft for oss som leser. Jeg mener det er veldig forskjell på influencerene. Og ja jeg skal si meg enig i at mye av det vi ser skaper et litt usunt syn på hvordan vi mennesker og spesielt jenter skal være. Men samtidig er mange av disse jentene og damene inspirasjonskilder og de deler også hverdagslige ting som vi andre kjenner oss igjen i. Jeg har laget meg en liste, med mine top 5 inluencere som jeg daglig følger, og som har inspirert meg til å drive med dette selv. Riktig nok på et mye lavere nivå haha, og med kanskje litt fler "hverdags" innlegg enn ekstravagante eventer, reiser osv.
Janni Olsson Delèr

Janni er blant de største bloggerene og influencerene og har de siste årene også blitt ennå mer kjent gjennom mannen hennes Jon, og hans YouTube kanal. Jeg leser bloggen til Janni og følger henne på Instagram. Og er fast seer av Jons YouTube kanal også. Hele pakka rett og slett. Det jeg liker så godt med Janni, er vel at hun er seg selv og hun er veldig glad i det naturlige. Hun bruker veldig sjeldent sminke, og hvis hun har sminke er det som regel veldig lite eller en veldig subtil look. Jeg har selv latt meg inspirere av dette og har blitt mer komfortabel med det naturlige eller en naturlig look i hverdagen etter å ha sett Janni vise hvor herlig det kan være og hvordan det rett og slett styrker selvtilliten din.


Instagram: @jannid web: https://janniolssondeler.com

Matilda Djerf

Matilda er en av de influencerene jeg nå nylig har begynt å følge. Hun er modell for Nelly og nok en svensk influencer som vi har sett mer og mer av. Matilda vekket vel min oppmerksomhet da jeg handlet på Nelly og senere så henne på instagram og en vlog Janni la ut. Hun har også vært i et samarbeid med Foreo Nordics nå nylig (der jeg så henne i den forbindelse i Jannis video). Det jeg liker med Matilda må være stilen hennes. Hun har en veldig variert smak og jeg har sett henne nå i så mange forskjellige stiler, men syntes hu kler absolutt alt! Og det er det ikke alle som gjør. Hun er en tøff person som også liker den naturlige looken, og hun rocker trenden "bush-brows" som bare det. Og DET elsker jeg.


Instagram: @matildadjerf

web: https://matildadjerf.com/#
Erica Mohn Kvam

Erica er vel den bloggeren jeg har fulgt lengst av alle. Da jeg var 15 år og begynte å interessere meg for akkurat dette var det henne som var min første inspirasjonskilde. Og det har vært så gøy å kunne følge henne hele veien til dit hun er i dag. For mye har forandret seg og hun er i dag blant de mest kjente. Det jeg liker best med Erica og det hun gjør er at hun har en unik humor og hun er så flink i det hun driver med uten at det blir for stivt og pertentlig. Hun er menneskelig og veldig lett å like. Når man leser innleggene hennes føler man at man er en del av det hun skriver. I tillegg syntes jeg podcasten hun og Anna Edwin har sammen er så utrolig morsom!


Instagram: @ericakvam

web: http://ericakvam.no

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso, fra serien Whalgrens Värld, en av sveriges største incluencere og prisvinnende (kan ikke glemme det). Hun er datter av Pernilla Wahlgren som er svensk sangerinne, skuespiller og programleder. Bianca er en moteriktig, elegant person som samtidig byr på seg selv, og det er nok det jeg liker så godt med henne. Hun trenger ikke nødvendigvis å ta alt så høytidelig selvom hun ser ut som 1 million svenske kroner. Hun byr på seg selv og sin personlighet, sett noen klipp av serien om familien og det er jo bare hysterisk morsomt. Instagram profilen hennes er med på å gi meg tonnevis av inspirasjon til både sminke, hår og mote. Det får meg i gang, og hun kommer stadig med noe nytt som gjør meg nysgjerrig. Hun har vært en inspirasjonskilde for meg når det kommer til å utfordre stilen min i hverdagen også.


Instagram: @biancaingrosso

web: http://biancaingrosso.se

Eirin Kristiansen

Eirin, her har jeg lært mange tips og triks. Eirin er flink til å gi råd på bloggen sin, hun kommer stadig med tips og råd. Selv de som ikke er sponset, men kun et godt råd og en god anbefaling fra hennes side! Og det syntes jeg er så herlig! Hun er en person man bare blir glad av å se på. Med et så snilt og godt uttrykk. Hun har skrevet boken "Miss Independent" som omhandler dette å kunne klare seg selv. Hun gir i denne boken også mange tips og triks. Spesielt fine for andre mindre influencere og bloggere som er i startfasen. Jeg har både lest og har boken og kan skrive under her og nå på at den er super fin og kjempe smart om du ønsker å driver med akkurat dette. I tillegg har hun delt en del personlige ting som jeg syntes har vært sterkt av henne å dele og hun inspirerer meg daglig! Nå har hun flyttet til Marbella i Spania så blir spennende å følge hverdagen hennes der!


Instagram: @eirinkristiansen

web: https://eirinkristiansen.no


Her er da mine topp 5 inspirasjonskilder. Jeg leser disse bloggene som det skulle vært avisa hver dag og følger de på sosiale medier i alt de gjør. Hadde ikke disse gjort det de gjør hadde ikke jeg fått lyst til å blogge. Hverken nå eller når jeg var 15 år gammel. Jeg begynte å blogge igjen fordi jeg syntes det er gøy og jeg legger faktisk mye tid ned i det. Og håper jeg kan utvikle meg med tiden selv. Håper ikke noen av disse gir seg med det første haha, tipper ikke noen av de gjør det. Men håper de fortsetter å inspirere også håper jeg at jeg også fikk gitt litt inspirasjon til dere som leser min blogg!! -Cecilie Hansen (Sessahansen)