Søk

Interiør fornyelse

Snakk om å gå på prosjekt. Jeg blir nesten litt ledd av hjemme her fordi jeg finner på så mye rart om dagen. Men nå har jeg virkelig fått ånden over meg. Og det er jo bare helt supert. Har lenge ønsket å foliere noe av det som er detaljert i sølv i bilen. Og etter litt god hjelp og rådføring med noen som har gjort dette gikk jeg løs på oppgaven og demontere panelene i bilen. Jeg måtte da ta for meg noen YouTube videoer før jeg startet, så jeg visste hvordan jeg skulle demontere dette riktig. Det er noe elektronikk her som er greit å vite hvordan man skal behandle. Skal se om jeg kan linke til noen av de videoene jeg så på om noen med samme bil og modell eller lignende vil prøve det samme.

Tanken er å lage en hel vlog om hvordan prosessen med bilen har gått frem. Og jobber for øyeblikket med det. Så derfor kommer jeg ikke til å poste ordentlige bilder her av hvordan resultatet ble, men dere får se senere!Det er tidkrevende og man må være tålmodig og ha noe redskap. Men jeg syntes det ble så bra som det fikk blitt. Og legger med en liten sniktitt av overhalingen. Så kommer det ferdige resultatet i vlogen! -Cecilie Hansen (sessahansen)