Søk

Klassisk med en vri

For tiden eksperimenterer jeg litt med stilen min. Jeg utforsker nye stiler og prøver å lage en ny vri på gamle plagg som henger i garderoben min. Det er ikke alltid like lett. Hvert fall ikke på de lite kreative dagene som jeg tror vi alle har. Når vi kikker inn i klesskapet og avskyr alt vi ser. Ikke noe passer sammen og ingenting kler oss. Vi er alle der innimellom.Derfor prøver jeg på mine kreative dager å bruke denne kreativiteten til det fulle. Jeg prøver da planlegge for noen dager fremover. Skal jeg noe spesielt? En bursdag? Bare besøke noen i familien eller ut med en venn? Da prøver jeg tenke anledning og jeg prøver å sette sammen et antrekk der og da som jeg henger sammen på samme henger og gjør klart. Det er da lettere å finne nye måter å bruke det du har i skapet på i stedet for å stå der med følelsen av at man trenger noe nytt.For eksempel her. Jeg utforsker veldig "streetstyle" for tiden. Men alltid ansett meg selv som en person som trives godt i det klassiske. Så jeg prøvde meg på en variant av begge. Til en mer pyntet anledning ville jeg kunne beholdt buksa, dressjakka og hårbøylen men byttet ut genseren med en sort eller hvit pen bluse og vansa med et par pumps. Og Vipps, nytt antrekk. Samtidig brukte jeg det samme antrekket som på bildene når jeg skulle ut å spise med en venn av meg. Litt pyntet og litt lay-back.

Vil prøve å komme med noen eksempler fremover på mulige måter å style og matche antrekk. Da litt utifra hva jeg selv trives i selvfølgelig. Håper det faller i smak!-Cecilie Hansen (sessahansen)